自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我尋日去咗陳以昇度檢查兼報價,植牙連補骨粉$20000一隻,不過前前後後要半年時間,我都考慮緊。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

mssss_ 發表於 18-11-22 15:52
淨係植都要半年? 我之前問都係3個月左右。。係咪補骨粉又要等多1排等佢地融合? 你都係大牙?
...
我係門牙,想由牙橋轉植牙,因為我之前問過我做牙橋嘅牙醫,佢話我做唔到植牙,尋日我再攞second opinion話做到,但難度比一般case高,要做臨時牙套頂半年,我諗點都要過埋年先搞。

珍珠宮

Sugarbabychu 發表於 18-11-23 20:49
甘岩既,我都係門牙,同一間做
你都係陳醫生啊,想請問你種完會唔會臉腫哂食唔到嘢?臨時牙套會唔會咬唔到嘢好易甩?

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 18-11-30 16:24
唔補骨粉,依家幾錢,thank
$15000

首頁

尾頁

跳至