故障報告

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我系公司上開BK網, 點解呢個星期又 cake cake 下, 每次想睇一個 post 都要成半個鐘先 load到, 久不久就系咁, 係米我公司部電腦有事? (但只上唔到BK)

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

請問是否瀏覽所有BK 網站頁面,如首頁、討論區主題列表版面、主題帖子討論頁面等,都會出現頁面卡住或完全沒有反應的情況?

另煩請提供以下資料,以便技術員了解及跟進。

-當前使用的裝置,如電腦、手機;
-瀏覽器名稱及版本;
-發生問題的時間與頻繁度,如必定、經常、偶然。

謝謝!

男爵府

回覆 國務專員 的帖子

1) 電腦
2) internet explore
3) 上次發生咁樣都一個月前, 再上上之都2-3個月

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

門常開 發表於 18-11-22 10:03
回覆 國務專員 的帖子

1) 電腦

你好,請問是否瀏覽所有BK 網站頁面,如首頁、討論區主題列表版面、主題帖子討論頁面等,都會出現頁面卡住或完全沒有反應的情況?另請提供IE版本 ?

男爵府

回覆 特派員 的帖子

系親子網絡, 下面有 show 自由廣場, 二手廣場..... 我就指系自由廣場到入..

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

回覆 特派員 的帖子

系親子網絡, 下面有 show 自由廣場, 二手廣場..... 我就指系自由廣場到入..

你好,請提供 IE 版本,例如 : IE10 10.0.9200.17568

請問是不是瀏覽自由講場沒有問題,其他討論區,例如:二手市場,才出現加載遲緩,謝謝 !

管理員

你好

請問最近有沒有再發生以上情況 ? 如有,請留意 WINDOWS 工作管理員,CPU,記憶體及網絡是否接近用盡 ? 另請將相關問題頁面 Full Screen 截圖 ( 包含 browser / 網址 / 系統時間 ),謝謝 !

男爵府

回覆 特派員 的帖子

你好, 開始又系咁... 不過就等一啫, 唔該晒

管理員

門常開 發表於 19-1-17 14:17
回覆 特派員 的帖子

你好, 開始又系咁... 不過就等一啫, 唔該晒
不用客氣

首頁

尾頁

跳至