女童訓巴士窗台…呀媽全程陪佢玩……………

hellohellojenny
|
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181121&s=10829391&a=58939115

【爆相爆片】幾歲大女童瞓巴士窗台 乘客:睇見都牙煙
yy2004
|
回覆 HELRON 的帖子

就係無腦先會做D咁既行為....真係好CHI SIN...登個小朋友慘..都唔知自己幾時會死係呢D父母手上.
eliekim
|
好誇張
lovebobo
|

傻蛋蛋
|
我係連近車頭坐位都唔會俾小朋友坐, 除非真係冇晒位
baby'sbreath
|
無事就無事,有事就鬧巴士公司
個阿媽無腦架
muihsu
|
有得選擇都唔會坐車頭位,仲比佢係呢個位?
athruzala
|
呢啲人係唔係傻架?好討厭呢啲人!
angiehouse
|
baby.kaka 發表於 18-11-21 12:27
如題…如圖………
貌似差唔多由粉嶺玩到去尖東……
除咗呀媽…嫲嫲爺爺都在場 ...

尼個位我系吾會坐,重要瞓窗台,不過樓主影人相又吾系幾好,重要share,人地又無影響你
pigpigyy
|
sunnygirl
|

twotigers
|
咁樣好危險
maywong288
|
yucl_hk
|
巴士乾淨哂
mandy952
|
靚豬豬 發表於 18-11-21 12:35
個阿媽無腦咖

應該係傻嘅
mandy952
|
傻蛋蛋 發表於 18-11-21 13:49
我係連近車頭坐位都唔會俾小朋友坐, 除非真係冇晒位

n年前搭巴士返屋企,坐上層,行緊高速,車頭塊玻璃突然爆左,司機到站先知,好彩冇事
mandy952
|
twotigers 發表於 18-11-21 14:02
咁樣好危險

塊玻璃其實冇咩力
starrymama
|
好危險
baby.kaka
|
angiehouse 發表於 18-11-21 13:55
尼個位我系吾會坐,重要瞓窗台,不過樓主影人相又吾系幾好,重要share,人地又無影響你
...

第一:我無影人相,請你慎言…
第二:呢度係公開平台,我轉載新聞內容亦非不道德行為…反觀,我在公開平台討論新聞內容…亦無影響你…你亦無必要浪費時間嚟“批評”我…

利申:我絕無惡意…只是因你無了解清楚導致我無故被誤會,難免有少少不開心…
betty-jin001
|
無腦媽媽!