懷孕時容許老公倣咩越軌事

CHANYINTING
|
而家大肚,做愛唔到,老公成日要求我做其他性行為但係我好攰,因為仲要返工,兼陀住肚
大家會唔會係呢段時期比另一半放鬆一下
唔一定係召妓,可以係睇下色情網站
至愛朱古力
|
CHANYINTING 發表於 18-11-21 13:32
而家大肚,做愛唔到,老公成日要求我做其他性行為但係我好攰,因為仲要返工,兼陀住肚
大家會唔會係呢段時 ...

無大肚都一樣可以睇色情網站既,睇都唔得,就過份啲,當然唔好沉迷喇。
hamsterma
|
CHANYINTING 發表於 18-11-21 13:32

我老公就反而唔會咁,佢一日都話怕整親bb
Tyasnm
|
hamsterma 發表於 18-11-21 15:32
我老公都係咁講,我看過有闗懷孕D書都話可以做,所以話佢知,但佢話怕弄到我和BB,佢話未結婚前都是咁過,最重要我和BB健康。
Winnieho1004
|
睇色情網好普遍,唔使一定要大肚先準睇架喎
tansyneko    發表於 18-11-22 13:42
cookingbaby
|
我坨緊個陣,我老公都唔敢嘅,應該係怕整親個BB。
JessicaSS
|
睇網我接受到bor 男士未拍拖前也是靠睇網過日子啦~
Winnieho1004
|
JessicaSS 發表於 18-11-21 17:17
睇網我接受到bor 男士未拍拖前也是靠睇網過日子啦~

係囉,我都接受到
mini1204
|

下,平時吾比睇咸網架校長?!
真陰公
rita1208
|

睇色情綱站應該唔歸類為“越軌”吧!未大肚時唔比老公睇!? 其實睇了妳也唔知啦!
ricky0223
|
睇下av,搵下五姑娘接受到既。
CHANYINTING
|
至愛朱古力 發表於 18-11-21 13:40
無大肚都一樣可以睇色情網站既,睇都唔得,就過份啲,當然唔好沉迷喇。
...
我禁止佢架
有冇偷睇就唔知
CHANYINTING
|
hamsterma 發表於 18-11-21 15:32
我老公叫我比佢玩人體壽司,我話侮辱女性,NO
至愛朱古力
|
CHANYINTING 發表於 18-11-21 22:36
我老公叫我比佢玩人體壽司,我話侮辱女性,NO

死變態 [/s
拉比2018
|

冇大肚時,成日同C6一齊睇
Mcmanaman
|
有時唔係好明D 麻甩佬, 好似唔扑野會死咁.
yy_yy
|
Mcmanaman 發表於 18-11-22 08:42
有時唔係好明D 麻甩佬, 好似唔扑野會死咁.

男人唔搞野真係會死架
唔明點解咁多女人仲未明(emoji)
wing1388
|

其實妳大唔大肚,人夫都可能有睇色情網站/AV㗎啦!而且,越睇咪越「扯火」...

venf
|
我c9唔知幾想我自己睇av自己搞掂, 唔好掂佢.
我反而覺得被禁止睇果啲男人幾幸福.
hamsterma
|
Tyasnm 發表於 18-11-21 16:08
我老公都係咁講,我看過有闗懷孕D書都話可以做,所以話佢知,但佢話怕弄到我和BB,佢話未結婚前都是咁過, ...

我老公都係咁,我都唔想