京都和大阪嘅APA 有冇人住過?

opl2
|
有冇好介紹
Tabo63
|
opl2 發表於 18-11-21 13:43
有冇好介紹
我住過其他區,但房真係好鬼細,好窄,係方便,因係火車站附近。我鐘意住 Dormy-inn, 東橫,較舒服。
monitress_iris
|
APA出名細, 不過方便
肥肥寶
|
住過大阪apa房係細啲不過張床都瞓得舒服, 上個禮拜去完大阪住新酒店vertes osaka 幾好住,間房幾大,同埋好平,不過個枕頭就唔舒服,張床都好大好舒服
opl2
|
肥肥寶 發表於 18-11-21 14:30
住過大阪apa房係細啲不過張床都瞓得舒服, 上個禮拜去完大阪住新酒店vertes osaka 幾好住,間房幾大,同埋 ...

請問你今次住果間地點方便嗎?
opl2
|
Tabo63 發表於 18-11-21 14:03
我住過其他區,但房真係好鬼細,好窄,係方便,因係火車站附近。我鐘意住 Dormy-inn, 東橫,較舒服。
...

請問Dormy-inn 地點方便嗎?
mercurycc
|

5月住過難波黑門附間APA好方便。
Rilakkuma12
|
細,但乾淨,有投幣洗衣機
肥肥寶
|
opl2 發表於 18-11-21 14:42
請問你今次住果間地點方便嗎?

方便,好近新今宮站,動物園站,去邊都好方便同埋佢唔喺難波冇咁多人,去藥妝店買嘢好似包場咁,好好行,樓下有好多食店,附近有激安殿堂,cp值好高
Joey8
|
opl2 發表於 18-11-21 13:43
有冇好介紹

大阪可以試下呢間
https://www.hotespa.net/hotels/nono_nanba/
房比較大,方便,又近黑門同道頓堀
koey_0611
|
住過大板
超細
但都乾淨
OforOsaka
|
住過京都站附近的APA、仲要有温泉(雖然只係熱水)。
juliemania
|
大阪,東京都住過,平起上來好抵又近車站,乾淨企理咖,可惜真係超細,好似得10平方米到咋,有小孩同行就揀其他啦
c.vieri
|
opl2 發表於 18-11-21 14:44
請問Dormy-inn 地點方便嗎?

大阪dormy inn 有幾間,心齋橋果間好舊,今年有間新開係道頓堀附近,呢間新開斜對面又有一間,再向前行又有一間。
opl2
|
mercurycc 發表於 18-11-21 14:44
5月住過難波黑門附間APA好方便。

謝謝分享