想問仁安係咪足37周先會收?

馬騮山寨主
|
而家36周幾,係咪足37周就可以去仁安生?早過37周就一定要去政府?
koalalee88
|
馬騮山寨主 發表於 18-11-21 16:37
而家36周幾,係咪足37周就可以去仁安生?早過37周就一定要去政府?

你32周前交左訂金 幾時作動就幾時去
馬騮山寨主
|
koalalee88 發表於 18-11-21 16:48
你32周前交左訂金 幾時作動就幾時去

未交訂金,醫生話唔駛急
winglala
|

要睇埋個別醫生,個個醫生唔同架!一般34周前都唔收
Dantam
|
34週前唔收
馬騮山寨主
|

謝謝各位回覆!我已經近37周,將會去仁安落訂

freshrose
|
34 周就收
hamsterma
|

聽我朋友講34週前唔收嘅
chanlazy
|
馬騮山寨主 發表於 18-11-22 12:18
謝謝各位回覆!我已經近37周,將會去仁安落訂

可以37週先落訂?但你之前產檢係咪跟佢地架?
kmbb519
|
唔同醫生唔同架喎
我張醫生,要35先收
我d朋友搵霍詠儀,34
我都係35週先落訂
馬騮山寨主
|
chanlazy 發表於 18-11-22 14:11
可以37週先落訂?但你之前產檢係咪跟佢地架?

我喺診所睇,仁安太貴,我醫生一直話遲啲先,唔會無位
馬騮山寨主
|
kmbb519 發表於 18-11-22 14:34
唔同醫生唔同架喎
我張醫生,要35先收
我d朋友搵霍詠儀,34

張醫生係咪邊位?
kmbb519
|
馬騮山寨主 發表於 18-11-22 16:54
張醫生係咪邊位?

張耀昌
佢都叫我唔駛急,佢話二人房大把位
馬騮山寨主
|
kmbb519 發表於 18-11-22 17:05
張耀昌
佢都叫我唔駛急,佢話二人房大把位

我又係張耀昌醫生,佢係咁話唔急,36周先幫我簽名
kmbb519
|
馬騮山寨主 發表於 18-11-22 17:36

佢35週就收架喇,所以你而家安全了 佢手勢好好,我開刀第二日落床行得勁快比佢鬧
馬騮山寨主
|
kmbb519 發表於 18-11-22 18:08
佢35週就收架喇,所以你而家安全了 佢手勢好好,我開刀第二日落床行得勁快比佢鬧:ha ...

佢係一位為病人著想嘅仁醫,所以呢胎好放心
YokiChan913
|

我又係,而家34w3,佢叫我36w先交!
Littledickdick
|

我32w 作早產,張醫生話如果唔介意比多啲錢(BB 可能要訓箱), 佢34w 都會收我
wcbbbbbb
|

我醫生話34周開始可以去
到34周產檢佢會俾入院信我
Sweetbabymom
|
如果bb 磅數足夠,但吾足月,咁得吾得?