勁舞辱!麥明詩自抽:多謝公司畀我獻醜

sher522
|
fuhk
|
答得好好吖,加油努力
藍莓綠茶
|
答得好得體,亦好大方!
叻女來,有學識智慧!
趁後生嚐試唔同工作!
同時後路亦有著落!
根本係輸都輸得起!

OHIMESAMA
|
咁咪幾好,答得大方得體
losttoa
|

佢不如寫無肉
浩霆豬豬
|
答得好得體呀,我一直欣賞佢㗎,佢確係好叻
tungking
|
sher522 發表於 18-11-21 17:54
麥明詩EQ高,越來越LIKE佢

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%8B%81%E8%88%9E%E8%BE%B1-%E9%BA%A5%E6 ...

所以,,,人們成日問:為何佢又吾出眾(除讀書),但公司又仲重用佢…根本想借吓佢做話題。。好多都係公司計過度過,當然做藝人的,5理好醜,但求有鏡出。。。所以…有進步恭喜佢,冇進步但又安排演出…佢都只能無奈。。
Fion710
|
我幾鍾意佢,加油
woodpecker
|
唔夠時間排練
一杯凍奶茶
|
好大方得體
KooLee
|
其實我覺得佢好叻女,好識為自己前途著想,可惜bk jm們唔多鍾意佢。
OforOsaka
|
KooLee 發表於 18-11-21 18:32
其實我覺得佢好叻女,好識為自己前途著想,可惜bk jm們唔多鍾意佢。

我諗呢度有九成jm期望仔女有佢一半才能。

chickenwing2006
|
OHIMESAMA 發表於 18-11-21 18:04
咁咪幾好,答得大方得體

牛牛牛牛
|
佢係叻有本事,待人接物仲有好大進步空間,但見到佢越做越好
snowstarz
|
佢咁叻女其實唔做藝人都仲有好多出路

答得唔錯,平時做訪問講嘢又唔係好用力,好正常

唔知點解做主持講嘢好用力,係未太緊張
20150618bb
|
sher522 發表於 18-11-21 17:54
麥明詩EQ高,越來越LIKE佢

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%8B%81%E8%88%9E%E8%BE%B1-%E9%BA%A5%E6 ...
佢好叻............之不過無經驗,成日..........出醜,比的時間佢
TiffChan
|
我喜歡佢
手田水
|
snowstarz 發表於 18-11-21 18:45
佢咁叻女其實唔做藝人都仲有好多出路

答得唔錯,平時做訪問講嘢又唔係好用力,好正常

因為佢箍緊牙,所以講嘢怪怪哋
^—^
|
佢真係答得幾好