如果呢件冷衫啱妳...我負責運費!

櫺囹桼
|

另有

Merino sheep wool +手織(Made to order)...12KG重...份量十足!

HKD 6,658.33

另運費HKD 990.74 shipping to Hong Kong (我出)

https://www.etsy.com/listing/217147895/12-kg-catsuit-gigantic-monster?source=aw&utm_source=affiliate_window&utm_medium=affiliate&utm_campaign=us_location_buyer&awc=6220_1542777474_7621be4c3fda1d085ae42b30fa2076f3&utm_content=202819

.

wawaliluk
|
櫺囹桼 發表於 18-11-21 19:29
另有

著的話,會被件冷衫壓都透唔到氣!

你問下shun 96需唔需要買番件係屋企看門口。
小可愛11
|
另有

有人啱著呀,大家又來眾籌!
小可愛11
|
wawaliluk 發表於 18-11-21 19:37

點只看門口,一定係著上身,佢今日都話涼。
貓頭雀
|

唔得,毛衣通窿,北風一吹,佢又震架啦
apelok
|
小可愛11 發表於 18-11-21 19:38
點只看門口,一定係著上身,佢今日都話涼。

我估佢而家應該冬眠梗 ,身上掛住條面包鏈充飢
gigi19810326
|
點痾尿
love2talk
|

呢件佢頂唔順的
stkyo
|
貓頭雀 發表於 18-11-21 19:41
唔得,毛衣通窿,北風一吹,佢又震架啦

建議佢包保鮮紙嫌人手包麻煩,可以買部類似機場包喼個啲膠紙機
S_family
|
如果人有三急點算。。。
happyty
|

小可愛11
|
apelok 發表於 18-11-21 19:42
我估佢而家應該冬眠梗 ,身上掛住條面包鏈充飢

應該係喇!
caryfox
|
粗冷⋯⋯
Cateye8888
|

milktealai
|
小可愛11 發表於 18-11-21 19:37
有人啱著呀,大家又來眾籌!

我驚佢出熱痱
小可愛11
|
milktealai 發表於 18-11-21 21:06
我驚佢出熱痱

一定唔會,我驚佢話唔夠暖咋,仲要打底先得。
crystal媽咪
|
另有

一定好暖
我着只會生熱痱
Poyau
|
12kg咁重份量