嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問吓我開到應該點樣揀孭帶,邊啲孭帶先至適合我咩唔會整到傷口。

回覆 Cindy525 的帖子

Hi Cindy525,初生BB大多採用橫抱式揹帶,3-4個月大頸比較硬淨時轉用直立式揹帶,購買時要確保BB頸部有足夠的承托, 媽媽有得試身,揀返適合自己體型都好緊要架! 用孭帶唔好連續使用超過一小時,如果出外時間長,都建議帶番BB 車喇!

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都係開刀,bb一個月果時我買左條 iangel, 試過孭bb上身,好貼身,頸仔未硬都ok唔會兩頭擺,佢寫住1m (10磅)可以用,不過我都係用黎落一落街買野用,唔敢孭太長時間 佢仲有送埋hipseat可以大d時用,好抵

大事化小, 小事化毛.........

大宅

kmbb519 發表於 18-12-10 20:11
我都係開刀,bb一個月果時我買左條 iangel, 試過孭bb上身,好貼身,頸仔未硬都ok唔會兩頭擺,佢寫住1m (10 ...

請問邊度買

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

蘿蔔菜 發表於 18-12-11 23:10
請問邊度買

我係一田買,應該 aeon 果d都有
大事化小, 小事化毛.........

首頁

尾頁

跳至