何廣沛

minniemouse
|
我覺得何廣沛如果想紅,一定要改一改佢講嘢嘅方法,要咬字清楚啲,成日响喉嚨發音,有時唔睇字幕,真係唔知佢講乜。
bkfans123
|
minniemouse 發表於 18-11-22 11:30
我覺得何廣沛如果想紅,一定要改一改佢講嘢嘅方法,要咬字清楚啲,成日响喉嚨發音,有時唔睇字幕,真係唔知 ...

好似含住啲嘢講嘢咁,不太喜歡佢
jtw_ki
|
我覺得佢講野唔好咁高音,盡量低沉d會好,因為佢樣係幾靚仔,可惜把聲太乸,試下壓低聲音會唔會好d
mickeymok410
|
把聲唔好
cindy618
|
bkfans123 發表於 18-11-22 11:38
好似含住啲嘢講嘢咁,不太喜歡佢

少少似痴脷根,聽得好辛苦
koey_0611
|
把聲好怪手其實佢係咪有小小鄉音
worthy
|
minniemouse 發表於 18-11-22 11:30
我覺得何廣沛如果想紅,一定要改一改佢講嘢嘅方法,要咬字清楚啲,成日响喉嚨發音,有時唔睇字幕,真係唔知 ...

佢個tone太高,講嘢唔自然兼有少少乸。
caa
|
把聲太差,令我完全唔覺佢靚仔
opl2
|

一睇到佢,我覺得佢係Hehe ,做太監啱哂
ic34    發表於 18-11-22 16:29
chuiyeebird
|
Tvb 要捧就棒 最緊要識送禮
Nikitang1111
|
佢講野時真係好似含住野咁
ic34
|
唔覺佢靚仔同把聲好怪,不過佢做超時空男臣個角色李小冬幾好....
hellohellojenny
|
講野怪怪地
Angel_Rose
|
第一次係電視見到佢,以為佢係女仔
hideewong0514
|
只是記得他拍劇那句 sorry sir
ironmanmama
|

佢演技真係好差下。。。
MrsFung
|

上次佢上Do姐電台節目,好似講佢有弱聽架,有時要睇人說話口型來聽野。原諒他吧!
CKBB
|
由佢初出道到而家,我完全唔覺得佢靚仔,無咩突出,唔明點解咁受捧?
*純個人意見,粉絲勿插
stagea
|
CKBB 發表於 18-11-22 18:40
由佢初出道到而家,我完全唔覺得佢靚仔,無咩突出,唔明點解咁受捧?
*純個人意見,粉絲勿插
...

同感!

opl2
|
CKBB 發表於 18-11-22 18:40
*純個人意見,粉絲勿插
...

認同