甩左一年頭髮,好驚

paupaumin
|
我以前都幾多頭髮
但最近一年不停甩頭髮
洗完頭甩,出街甩,訓醒甩勁多!
琴日先掃完地見到好多頭髮,好心痛
今日頭髮又係成地都係!

已經試左防脫髮既洗頭水都無咩用
頭髮薄左 條分界闊左!
真係好驚變禿頭
happyma12
|
係咪壓力大呀?
yettapopo
|
年紀大甩頭髮都係正常既,不過照你咁講,好似甩得有啲密
happpy
|
回覆 yettapopo 的帖子

我都係, 咁未去到50咪光頭
Catpigb45
|
yettapopo 發表於 18-11-23 10:44

我都覺得甩得有D密,樓主要搞搞佢
paupaumin
|
happyma12 發表於 18-11-22 15:17
係咪壓力大呀?
之後可能就係因為壓力大甩
依嫁冇乜壓力都甩
paupaumin
|
yettapopo 發表於 18-11-23 10:44
係好密!好似一整日都甩緊咁!
我同C6講 佢叫我唔洗驚 有咩事就去植髮喎
但要做手術 我仲驚

paupaumin
|
Catpigb45 發表於 18-11-23 13:04
我都覺得甩得有D密,樓主要搞搞佢
要啦
szsz
|
回覆 paupaumin 的帖子

我看過一位女醫生,她解釋得很詳細,而且又細心,現在改善很多了.
ryanma2
|
szsz 發表於 18-11-23 17:03

我看過一位女醫生,她解釋得很詳細,而且又細心,現在改善很多了.

可否 pm我女醫生的資料?謝謝!
辣媽2007
|
szsz 發表於 18-11-23 17:03

可否PM 醫生資料俾我?Thx
katychan221
|
paupaumin 發表於 18-11-23 16:55
係好密!好似一整日都甩緊咁!
我同C6講 佢叫我唔洗驚 有咩事就去植髮喎
但要做手術 我仲驚
植髮都驚?依家無痕植髮手術唔洗開刀又唔會痛
我C6上年去左顯X到植髮 植完第2日即刻返工添

ZUMOO
|
katychan221 發表於 18-11-26 10:16
我都見有同事做過 而家植髮真係算小手術黎 做完恢復得返好快
霧飛行
|
katychan221 發表於 18-11-26 10:16
咁效果好唔好? 貴唔貴呢?
yhlya
|
我早兩年都有呢個問題個時困擾左好耐
食多d芝麻糊,黑豆之類既食物,少食加工食物。早晚都梳多d頭(血液循環會好d)
希望幫到你啦
kumanon
|
剛剛做緊中藥護髮,做咗四次,啲頭髮好似好啲無咁易甩
katychan221
|
霧飛行 發表於 18-11-27 16:24
咁效果好唔好? 貴唔貴呢?
效果都幾滿意..因為始終係用番自己真髮去植...價錢還好,約5位數..其實都值得,因為植左既頭髮真係會成世都係度...你可以上顯X網頁睇下都有資料
霧飛行
|
🙏❤️❤️
個 x 係咩字呢?
真是謝謝你
binbin仔
|
yhlya 發表於 18-11-27 18:54
我早兩年都有呢個問題個時困擾左好耐
食多d芝麻糊,黑豆之類既食物,少食加工食物。早晚都梳多d頭(血液循 ...

食咗幾耐見效? 係甩少好多,還是生番好多呀?
Darcylazy
|
植髮其實比較貴 我見我C6前排有用隻防脫佢話幾work 好似係黑人頭出嘅