自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

入到超市揀完貨,揾收銀機龍尾,結果要行返去百貨果邊排一條隊攞張(飛),有果張(飛)先可以再排收銀機條隊,指示又唔清楚,揀左凍貨都變壞貨,好差好差好差!!!

侯爵府

hofeifei0118 發表於 18-11-22 14:18
入到超市揀完貨,揾收銀機龍尾,結果要行返去百貨果邊排一條隊攞張(飛),有果張(飛)先可以再排收銀機條隊, ...

俾錢要攞飛?姐係排兩次先可以俾到錢?好煩姐....

伯爵府

hofeifei0118 發表於 18-11-22 14:18
入到超市揀完貨,揾收銀機龍尾,結果要行返去百貨果邊排一條隊攞張(飛),有果張(飛)先可以再排收銀機條隊, ...

有啲自助机

子爵府

超多強人

侯爵府

攞果張咩飛?排隊籌?
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

複式洋房

一去到就叫姐姐排收銀條隊 足足排左個半鐘
安排勁差 得一條龍排收銀 後面勁多收銀無客到 個個係前面比錢

珍珠宮

今日新安排? 佢中間有多個收銀櫃位的。你會否去錯左?仲有兩部自助機

複式洋房

回覆樓主:

排半個鐘攞張飛,去攞凍貨,話我行開左,要再排果條攞飛隊。
自己一個去買,點分身好,真係過份

子爵府

之前重開已有jm話 地方窄,收銀慢,
早兩日現埸巡過,都估到今日唔掂會好差,
所以今年唔去了

複式洋房

回覆樓主:

自助機只限5件貨,又唔知排邊條隊

複式洋房

cara.mak 發表於 18-11-22 14:42
今日新安排? 佢中間有多個收銀櫃位的。你會否去錯左?仲有兩部自助機
...

我一早拎完要買既野 等左勁來姐姐都末入到超市 我走圍行 行左勁來 自助機得5件貨 眼見自助機好慢......

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔好去,不要為平果少少逼。

以行動抗議!

複式洋房

evip 發表於 18-11-22 14:57
唔好去,不要為平果少少逼。

以行動抗議!

買完野好似累到打左場仗甘

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

排咁耐?咪搞囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

複式洋房

回覆樓主:

被安排再攞多張飛想點,
大家考慮清楚先好去沙田一田超市,真係好想不負責任放低哂啲野走人

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

咁既話體驗真係好差亞

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

珍珠宮

去過一次,只見人頭湧湧,條路又窄,人貼人咁行,以前裝修前好似好行啲,我去完一次諗住今年無野買都唔會行果邊

侯爵府

超级超级差,年年一個鐘左右攪掂,今年兩個幾鐘,開頭未安排停車場,直頭排買衫嗰邊,亂晒蘢又唔夠人手,指示又唔清楚

侯爵府

kayen 發表於 18-11-22 15:26
超级超级差,年年一個鐘左右攪掂,今年兩個幾鐘,開頭未安排停車場,直頭排買衫嗰邊,亂晒蘢又唔夠人手, ...

要去就去大埔

首頁

尾頁

跳至