8月做兔唇手術嚇喊老竇!李嫣首登雜誌封面

mickeyeva
|

李嫣個樣似老豆!

日本萬人迷木村拓哉嘅15歲細女光希,今年5月以Koki嘅藝名喺模界出道後,挾住「最強星二代」之名,人氣一時無兩。日本有木村光希,而中國就有天后王菲同前夫李亞鵬所生嘅愛女李嫣!今年12歲嘅李嫣,年紀輕輕已經獲唔少品牌睇中邀請行騷,早前佢就去到巴黎時裝周行catwalk,最近仲首度登上雜誌封面,即被猜測係咪正式出道,事關喺9月時,李亞鵬接受訪問,被問是否期待女兒加入演藝圈時,佢回應一切尊重女兒意願,早前行騷多係為咗慈善公益,「跟她進不進娛樂圈沒關係」!
李嫣出生時患有兔唇,李亞鵬接受雜誌訪問時表示:「她今年八月又接受了一次階段性手術,依舊是需要全麻。但她一個十二歲的孩子,卻完全沒有表現出任何恐懼和緊張。倒是我在推着她進手術室前特別緊張不安。嫣兒就笑着跟我說,爸比,我和你自拍一個。我就蹲在她床頭的位置,讓她舉着手機拍了一張。」不過當女兒進了手術室,李亞鵬卻獨自到樓下的馬路邊,悄悄流下男兒淚。而轉眼間已變成少女李嫣在訪問中除咗分享生活,仲想同關心佢嘅人講一聲:「我長大了,謝謝!」

而喺今次所影嘅封面,李嫣換上多套服裝,大晒少女青春氣息,一時調皮一時勁Chok,網民都大讚佢愈嚟愈有王菲嘅氣質,好有天后嘅影子,而樣貌就好似爸爸!

李嫣大晒青春本色!

網民都大讚佢愈嚟愈有媽咪嘅氣質!

李嫣出道與否,李亞鵬話一切尊重女兒意願!

一啲都唔做作!

好有天后嘅影子!

叮妹
|
好樣左
theclacheng
|
同光希冇得比,光希正好多,又潮,笑容又甜。李好娘,大陸普通孩子一個
c.vieri
|
王菲2個女都係似老豆

似佢應該靚女好多,老豆基因強大
健朗媽咪
|
theclacheng 發表於 18-11-22 16:29
同光希冇得比,光希正好多,又潮,笑容又甜。李好娘,大陸普通孩子一個
...

無得咁比,李嫣始終係有缺憾,而家咁樣已經好好
nainaitze
|
健朗媽咪 發表於 18-11-22 16:43

認同
wantaima
|
兩個女都
呢個年紀低調D會好好多。
oceandeepsea
|
都算係咁,如果係普通家庭就無咁樣,唔讚都唔好踏得咁勁
小豬Pigpig
|
因為係王菲個女,所以有氣質?
CHOWCHOWWW
|
小豬Pigpig 發表於 18-11-22 16:50

有錢就有自信
無話可說
|
個樣係好左,但都唔係靚囉
Charitymami
|
mickeyeva 發表於 18-11-22 02:54
李嫣個樣似老豆!
佢仲要做返植牙床骨手術, 口腔好似下陷左。

反而面型修整正, (e.g. 隆鼻) 等長大點, 面頷固定才做會比較好

小豬Pigpig
|
CHOWCHOWWW 發表於 18-11-22 16:55
有錢就有自信

好鬼心d傳媒啦,個細女邊忽有氣質?完全睇唔到
feifei_baby
|
似大S個女多啲
hhz
|
超級似爸爸!光希都係似木村多啲,啲爸爸一定超開心
櫺囹桼
|
健朗媽咪 發表於 18-11-22 16:43

嗯!
假如兔唇的是光希,佢未必敢上鏡!

lypoon
|
家姐五官靚過佢,至少順眼D
boccioni
|
唔開名就係一。個普通的標準大陸女孩, 亦睇唔出佢出世兔唇, 完 。
Fishqqma
|
小豬Pigpig 發表於 18-11-22 16:50

ahpoo
|
mickeyeva 發表於 18-11-22 15:54
李嫣個樣似老豆!

個張寶兒好似佢