初試PICO 效果好理想!

annz
|
想打PICO我諗左好耐架啦,
本身都係白底,但膚色好唔均勻,又有紅印問題
而且有少少碎斑仔,要靠化妝遮
所以想試做一次,睇下效果如何

早兩日試做完一次覺得效果好好
一做完唔洗化妝個人面色都好左,白淨左好多,
真係亮白左個種
第二日無用粉底同事話唔覺,勁開心!
比大家睇下個效果(上面係做前,下面係做後)
燈光問題,影得唔好,請見諒
大家又分享下PICO心得呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rbctcm
|
annz 發表於 18-11-22 16:26
想打PICO我諗左好耐架啦,
本身都係白底,但膚色好唔均勻,又有紅印問題
而且有少少碎斑仔,要靠化妝遮

邊間?幾錢?
annz
|
rbctcm 發表於 18-11-22 18:44
邊間?幾錢?

Frederique,880試做一次
ShellyCheung
|
我想知$880包咩?
appledai
|
我關心試做完的價格
|
不過我都覺得PICO有料黎,我都係試做完$888先買
annz
|
ShellyCheung 發表於 18-11-23 17:11
不過我都覺得PICO有料黎,我都係試做完$888先買

你都喺frederique到試做?
我依家做完效果好好,有少少想買plan
annz
|
ShellyCheung 發表於 18-11-23 13:38
我想知$880包咩?

包照皮膚測試機,睇下皮膚問題喺邊到,仲有打PICO
治療師手勢幾好的

WY2864
|
樓主打完有無紅腫敏感個啲??
會唔會好乾呀??
|
annz 發表於 18-11-26 14:35
你都喺frederique到試做?
我依家做完效果好好,有少少想買plan
...

唔係呀,我第二間,不過好大機會買,因為個價錢都合理$980一次
eisis
|
做左一次就甘明顯? 邊間 & 之後幾$$次 ?
annz
|
WY2864 發表於 18-11-26 18:24
樓主打完有無紅腫敏感個啲??
會唔會好乾呀??

本身我唔senstive所以紅腫敏感就無
但我本身就乾底嘅, 都打定輸數會乾到不行,
做完又無我想像中乾,但要keep住保濕嘅
同埋唔好搽太過active同刺激嘅skincare
annz
|
eisis 發表於 18-11-26 21:40
做左一次就甘明顯? 邊間 & 之後幾$$次 ?

係呀,做一次就咁明顯呀
Frederique呀,都幾多人去的。之後幾多錢就唔知我我細問,但試做都抵嘅,感受下個效果。
佢都唔係好sell,我話考慮一下都無咩大問題
heily123
|
annz 發表於 18-11-28 18:52
係呀,做一次就咁明顯呀
Frederique呀,都幾多人去的。之後幾多錢就唔知我我細問,但試做都抵嘅, ...

之前每次幾多錢呀?洗唔洗買package ?
touchmagic
|
sell唔sell架?會唔會chur住你?
annz
|
touchmagic 發表於 18-11-29 15:08
sell唔sell架?會唔會chur住你?

唔會呀,佢地唔係好sell的,普通講解下咁囉
我話要考慮下先佢地都ok,但我諗住睇下效果keep到幾耐如果keep得好會join!!
annz
|
我去左問喇,呢個試做完一次之後就3600一次,買10次以上會有折
我諗緊買唔買