美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

ggbwong 發表於 18-12-6 11:00

謝謝

男爵府

ggbwong 發表於 18-12-6 09:56
係呀,要打去再約。我都試過,但個日明明全日有人係屋企,又冇人打電話俾我話送貨。
...
我見過唔少人都係咁講, 明明無人CALL過要收貨, 但就話無人收...
所以我先轉去7仔收, 但轉7仔收又等得耐, 其實佢應該考慮轉返DHL, 咁樣真係好趕客

大宅

23/11 比錢,話28號到,我都預佢唔會咁快... 但都未至於30號先發貨呀...
聽日已經 14 日

大宅

我12月1號 個status係sms sent, 一路到而家靜止左

大宅

回覆樓主:

有無人試過收唔齊貨,最終收唔收得返?其實真係無頭公案,張delivery note明明寫有發,但實際入面真係無那件貨品,真係驚追討唔返,好在枝唇膏折左都係百幾蚊

子爵府

Japankappa 發表於 18-12-6 17:40
有無人試過收唔齊貨,最終收唔收得返?其實真係無頭公案,張delivery note明明寫有發,但實際入面真係無那 ...

我有呀!成張單£350!佢分左兩個parcel! 其中只有parcel 2 內含一件£39 的蠟燭!佢話得呢件到左!我只簽收了Parcel 2! 結果成10幾日都仲未見parcel 1! 但顯示兩件郵件已被簽收!成£310! 我發電郵比Selfridges 佢話開左file調查!當然仲未有結果

男爵府

Japankappa 發表於 18-12-6 17:40
有無人試過收唔齊貨,最終收唔收得返?其實真係無頭公案,張delivery note明明寫有發,但實際入面真係無那 ...
折左百幾都係錢呀, 一定要追返呀

大宅

hahating1984 發表於 18-12-6 22:42
折左百幾都係錢呀, 一定要追返呀

係呀,最好笑佢覆左我,叫我影張相俾佢証明,証明咩呢,無送到黎我影空氣俾佢咩!爛左就可以影黎証明,真係R晒頭

大宅

mini_cc 發表於 18-12-6 21:31
我有呀!成張單£350!佢分左兩個parcel! 其中只有parcel 2 內含一件£39 的蠟燭!佢話得呢件到左!我只簽 ...

我最慘係佢無話分拆,張delivery note顯左兩件貨品都在內,但得一件 ,如果佢死口話送左我都吹佢唔漲,又無証無據,佢話我收埋呃佢都得,訂左年幾兩年一向無事,都係第一次發生咁既事

男爵府

Japankappa 發表於 18-12-6 22:45
係呀,最好笑佢覆左我,叫我影張相俾佢証明,証明咩呢,無送到黎我影空氣俾佢咩!爛左就可以影黎証明,真 ...
咁係咪以後拆速遞都要拍片,保障自己

男爵府

Japankappa 發表於 18-12-6 22:49
我最慘係佢無話分拆,張delivery note顯左兩件貨品都在內,但得一件 ,如果佢死口話送左我都吹佢唔漲,又 ...

哩間野賣既野都貴,唔明點解包裝同價錢不成正比
希望你可以快d收返另一件貨啦

大宅

hahating1984 發表於 18-12-6 23:04
哩間野賣既野都貴,唔明點解包裝同價錢不成正比
希望你可以快d收返另一件貨啦
...

我估以後買野一張單一件貨,咁應該會安全d,我而家唯有安慰自己,好在消失左既係一百幾十既唇膏,而唔係個袋

男爵府

Japankappa 發表於 18-12-6 23:17
我估以後買野一張單一件貨,咁應該會安全d,我而家唯有安慰自己,好在消失左既係一百幾十既唇膏,而唔係個 ...
你岩反正任寄

男爵府

回覆 mini_cc 的帖子

可能係玻璃昜碎, 佢會分2个 parcel 寄, 因為我都係咁, order 咗支香水分開寄出, 好彩同日收齐2份parcel, 但C但CT但C但CT 个胭脂盒碎哂, 好心痛。

男爵府

回覆 Japankappa 的帖子

咁都得?! 冇寄出又点影相比佢做 proof? 1件半件呃佢做乜? 佢咁講擺明唔想賠.....

男爵府

CandyCat 發表於 18-12-9 17:08
回覆 mini_cc 的帖子

可能係玻璃昜碎, 佢會分2个 parcel 寄, 因為我都係咁, order 咗支香水分開寄出, 好彩 ...
好可憐呀

大宅

CandyCat 發表於 18-12-9 17:16
回覆 Japankappa 的帖子

咁都得?! 冇寄出又点影相比佢做 proof? 1件半件呃佢做乜? 佢咁講擺明唔想賠..... ...

咪就係,個袋貴幾十陪,要呃就嘅個袋啦!激死!

首頁

尾頁

跳至