懷疑有左

suivyr
|
剛剛8月才生完,有餵人奶,又未來M。這兩天胃唔舒服,又唔想吃東西,最令我覺得有左是分泌物多了。

我接受唔到咁快又有啊 雖然我知道這是上天的禮物。可能我好介意同事會點睇,我怕加添同事麻煩,今年放產假,出年又放;老闆會覺得請我返來好像專生仔,好好工作的日子也無幾多。又怕自己身體承唔承受到,一年都唔夠,又第二個

我想問問驗孕捧會驗到嗎? 我連幾週都預唔到

cookingbaby
|
可以先用驗孕棒試下,不過太過早嘅話,可能驗孕棒都驗唔出。
我要做媽媽
|
你先用棒棒驗吓喇,咪估估吓
PL21
|
如果有做安全措施,會唔會只係谷m?
料呀b
|
suivyr 發表於 18-11-22 16:58
剛剛8月才生完,有餵人奶,又未來M。這兩天胃唔舒服,又唔想吃東西,最令我覺得有左是分泌物多了。

我接受 ...
正常餵人奶嘅媽媽唔會懷孕架bor…
不過,買支驗孕棒驗下又無防,當俾個安心自己!買ClearBlue準啲!
紫楹
|
餵人奶都會有機會懷孕架!你買驗孕棒驗下先啦!唔好估估下啦!
lovelypowerpuff
|
料呀b 發表於 18-11-22 22:31
不過,買支驗孕棒驗下又無防,當俾個安心自己!買ClearBlue準啲!
...

餵奶都會中的
已經有好多人中獎
餵緊大b 未黎m 已有左細b
小心小心
料呀b
|
lovelypowerpuff 發表於 18-11-22 23:55
餵奶都會中的
已經有好多人中獎
餵緊大b 未黎m 已有左細b
係咩… 長知識了!
唔好意思……
咁快啲聽日買支驗孕棒驗下啦…
Cindy曾
|

我接受 ...

餵奶出月未夠三個月都敢同房,真係要小心身體呀!母乳餵養一樣排卵的!
cavy0511
|

我接受 ...

如果全人奶, 未黎m又未夠6個月, 你懷孕既機會應該唔高, 不過都係驗下安全d
lovelypowerpuff
|
cavy0511 發表於 18-11-23 00:44
如果全人奶, 未黎m又未夠6個月, 你懷孕既機會應該唔高, 不過都係驗下安全d
...

我fd 中左
RubyYu07
|
驗孕棒驗一下先,我明白你感受,太快有好驚公司點睇。
pigpiglamlam
|
料呀b 發表於 18-11-22 22:31
...

我就係餵人奶中第2個,唔黎m唔等於冇排卵
hamsterma
|

我接受 ...

餵人奶都有機會懷孕嘅,我餵人奶一直都無來M
suivyr
|

我接受 ...

感謝各位姐妹的建議,驗了顯示無
汲取教訓,會小心點了
haha748494
|
暫時未有都系好事。喂奶期間都系要注意避孕。