會唔會入左黑店?醫務診所照X光問題

快閃糖
|

自己可能咽喉炎,感覺喉嚨有野頂住頂住咁
第一次照X光囉,照完話唔清楚,2千幾

第二次照咽喉鏡3千幾,又話唔清楚,話第三次唔知照乜春要6千幾

想問下有冇可能入左黑店?

wan_sosin
|
睇第二個醫生啦
龍貓車
|
快閃糖 發表於 18-11-22 19:13
咪去照X光囉,照左2次都話唔清楚唔確定第一次2千幾,第二次3千幾 ...

係囉,睇第二個醫生啦
mcmaychan
|
照Xray, 唔駛咁貴啩!重要遂次加價
YY1101
|
X光点會咁貴
babyandi
|
咪去照X光囉,照左2次都話唔清楚唔確定第一次2千幾,第二次3千幾 ...

明明照同樣嘅嘢,點解每次唔同價錢?!
MKma
|
嘩!呢個醫生好離譜喎!乜而家照X光要咁貴㗎?
|

短期照咁多次X光
c.vieri
|
個醫生叫乜名,等大家唔好中蕉
快閃糖
|
鼻咽喉鏡
oceanshores
|

X 光唔可以成日照㗎!個醫生好有問題。我去養和照,都唔駛咁貴
Titi
|
你照好多張?

我仔睇耳鼻喉專科,照x光同內窺鏡加藥費都係二千零

照x光第一張唔得即刻再照多張,都係收一張價錢$220咋
快閃糖
|
Titi 發表於 18-11-22 20:09
你照好多張?

我仔睇耳鼻喉專科,照x光同內窺鏡加藥費都係二千零
照到看清楚為止?
Chowying
|
c.vieri 發表於 18-11-22 19:56
個醫生叫乜名,等大家唔好中蕉

樓主畀啲貼士好喎, 仲有快啲換過個醫生啦
Titi
|
快閃糖 發表於 18-11-22 20:10
照到看清楚為止?

第一張因為側埋左一邊,唔正,所以再照多張,主要睇鼻位置
Charlotte_mom
|
X光幾百蚊架咋wor,佢都食水深得緊要
oceandeepsea
|
支持開名
bufferzone
|
不如開名啦
iamegina
|
我早2個星期係尖沙咀白x 醫生照鼻咽鏡連診金藥費都係$1500
Poyau
|
咁貴