生粒粒

purplerain0348
|
有冇人試過外陰生咗啲白色粒粒?類似暗瘡咁嘅樣~唔知係咩黎,可以點做?
crystal媽咪
|
purplerain0348 發表於 18-11-23 10:07
有冇人試過外陰生咗啲白色粒粒?類似暗瘡咁嘅樣~唔知係咩黎,可以點做?

係咪m到焗得滯生粒粒。
通常我搽曼秀雷敦出隻粉紅色包裝嘅藥膏,如要名/相。我要稍後先畀到你
|
crystal媽咪 發表於 18-11-24 15:43
係咪m到焗得滯生粒粒。
通常我搽曼秀雷敦出隻粉紅色包裝嘅藥膏,如要名/相。我要稍後先畀到你
...

唔係,我剛生完無耐,第一次m都未黎
crystal媽咪
|
purplerain0348 發表於 18-11-24 15:46
唔係,我剛生完無耐,第一次m都未黎

咁仲有幾耐覆診?如果近嘅,順便叫醫生幫一望得唔得?
|
crystal媽咪 發表於 18-11-24 15:47
咁仲有幾耐覆診?如果近嘅,順便叫醫生幫一望得唔得?

我唔係香港生,呢度醫院無覆診架,只係叫我地自己去診所覆診,但普通科診所醫生話無問題,我自己又覺得如果無問題,唔會無啦啦咁生粒粒
我愛黎明
|
purplerain0348 發表於 18-11-23 10:07

東方日報 有詳盡解釋

外陰唇的位置長出一粒粒奶白色的東西,只要觸碰到它們就會感到痕癢,請問我究竟是不是患了婦科病?

http://the-sun.on.cc/channels/adult/20040907/20040907003405_0014.html
crystal媽咪
|
purplerain0348 發表於 18-11-24 16:57
我唔係香港生,呢度醫院無覆診架,只係叫我地自己去診所覆診,但普通科診所醫生話無問題,我自己又覺得如 ...

我通常流汗多、熱得滯就會生粒粒。你觀察下先,如果再有持續唔舒服考慮再睇醫生
|
我愛黎明 發表於 18-11-24 17:52
東方日報 有詳盡解釋

外陰唇的位置長出一粒粒奶白色的東西,只要觸碰到它們就會感到痕癢,請問我究竟是不 ...

thanks!
我完全無痕癢,只係可能磨擦到佢就會痛!
|
crystal媽咪 發表於 18-11-24 18:01
我通常流汗多、熱得滯就會生粒粒。你觀察下先,如果再有持續唔舒服考慮再睇醫生
...

係呀!如果未好返,就要去睇下醫生
多謝你
crystal媽咪    發表於 18-11-24 19:46
Kehsiangfei
|

我有生過一次,看女普通科醫生,像暗瘡,擦了藥就好了!
|
Kehsiangfei 發表於 18-11-25 21:20
我有生過一次,看女普通科醫生,像暗瘡,擦了藥就好了!

請問你記得搽咩藥嗎?醫生有冇講生果啲粒粒叫咩?點解會咁樣?
Kehsiangfei
|
purplerain0348 發表於 18-11-25 23:02
請問你記得搽咩藥嗎?醫生有冇講生果啲粒粒叫咩?點解會咁樣?

就是暗瘡,我忘了什麼藥膏
Kehsiangfei
|
Kehsiangfei 發表於 18-11-26 00:28

是這個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Kehsiangfei
|
Kehsiangfei 發表於 18-11-26 00:28

類似紅徽素
Kehsiangfei
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊