網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原本是發去屋苑自提櫃自取,但見到物流話我件件起出限制轉咗去自提倉,但件件唔大一定冇超尺寸,估計可能是自提櫃爆單梗硬送入香港倉至算,但倉唔近我,要搭車仲要行餐死,時間又唔夾。同大陸客服講,完全幫唔到手,仲教我取消單,出咗對話框去返張單操作,又話唔俾取消,又搵返客服又要重新講多次,最後只叫我自行同香港呢邊客服聯絡改送其他自提點,但中通客服係一世都冇人聽電話,我可以點做?

每次跟大陸客服或香港中通交涉,我都有想死既感覺!

伯爵府

想生BB熱投

我估客服吾會有人理你
不嬲吾用自提櫃
賣家用一大個箱入你買既少少貨
入吾到個櫃,就吾知彈去邊到
又要有另外收費
不如 1開始就去自提點拎

子爵府

miniyan 發表於 18-11-23 14:37
我估客服吾會有人理你
不嬲吾用自提櫃

我屋苑有自提櫃嘛,之前用過很多次好方便

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

miniyan 發表於 18-11-23 14:37
我估客服吾會有人理你
不嬲吾用自提櫃

尤其是家品, 最鐘意大箱.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

回覆樓主:

吊真係火都嚟,最後上星期初才收到件件,根本冇過尺寸,而且入面仲要少咗件,向淘寶投訴,點我去系統按「退款」+「淘寶介入」,但按極都唔成功,話運單操作中不能退款,佢哋都話見到其中有件貨冇出庫記,物流由11月23日到而家一直冇更新,一直用電話向淘寶投訴,佢哋一直話會要佢哋更新物流又話會追會跟進,每次打去都唔同人跟,又由零開始,故事都重複講咗五、六次,話要同高級既講又話冇人,次次都話48小時回覆,但每次都唔覆,退款又唔俾,又冇得留黑評,完全黑箱作業,頭先捉住條客服爆哂粗剷死佢,預咗追唔返,但至少發洩咗!

子爵府

回覆樓主:

以前運單係可以留評,而家唔俾留評估計係負評太多,再留多都冇意思

別墅

Bling11 發表於 18-11-23 12:45
原本是發去屋苑自提櫃自取,但見到物流話我件件起出限制轉咗去自提倉,但件件唔大一定冇超尺寸,估計可能是 ...

慘慘豬,我同情你

首頁

尾頁

跳至