洗粉撲液

BBJOJO
|
有冇人知道係咪換咗包裝呢
BBJOJO
|
BBJOJO 發表於 18-11-23 18:21
有冇人知道係咪換咗包裝呢

補相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
茄子
|
BBJOJO 發表於 18-11-23 18:21
補相

配方都不同!舊的好用。佐敦aeon$12店好似仲有得賣舊裝。
meek
|
茄子 發表於 18-11-23 18:25
配方都不同!舊的好用。佐敦aeon$12店好似仲有得賣舊裝。

配方唔同左架 我就嚟用晒,仲買左新包裝備用
BBJOJO
|

我就係驚佢配方唔同咗所以唔敢買
BBJOJO
|
meek 發表於 18-11-23 18:32
...

BBJOJO
|

佐敦邊度有aeon
Poyau
|
BBJOJO 發表於 18-11-23 18:42
佐敦邊度有aeon 謝

九龍佐敦上海街80號華海廣場地庫全層

https://www.aeonstores.com.hk/shop_info/detail?id=24
BBJOJO
|
Poyau 發表於 18-11-23 18:55
九龍佐敦上海街80號華海廣場地庫全層

https://www.aeonstores.com.hk/shop_info/detail?id=24

Poyau    發表於 18-11-23 19:05
laiko
|

no good for new one
BBJOJO
|
laiko 發表於 18-11-23 19:13
no good for new one

咁真係要搵返舊版去買
茄子
|
佐敦邊度有aeon 謝

其實colourmix、藥房都見過舊版,貴少少啫!唔就脚去佐敦就去colourmix或藥房睇睇!
BBJOJO
|
茄子 發表於 18-11-23 20:04
其實colourmix、藥房都見過舊版,貴少少啫!唔就脚去佐敦就去colourmix或藥房睇睇!
...

明白!thx
SmileFoReVeR
|
meek 發表於 18-11-23 18:32
...

我都係, 舊裝啱啱用晒, 前兩日買咗新裝, 冇留意配方問題添
BBJOJO
|
SmileFoReVeR 發表於 18-11-23 20:35
我都係, 舊裝啱啱用晒, 前兩日買咗新裝, 冇留意配方問題添
...

baby_yee
|
哎呀, 我仲買左新呢支用, 都覺得同舊版有少少唔同。
SUMMER581
|
新版完全唔好用,又搵唔番舊版

結果我用番梘洗
BBJOJO
|
SUMMER581 發表於 18-11-23 21:43
新版完全唔好用,又搵唔番舊版

結果我用番梘洗