韓冰

櫺囹桼
|
個樣都算清秀,最衰個嘴似足老竇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
gigi19810326
|
請問。。。。。。她及他是誰
annaliu1989
|
gigi19810326 發表於 18-11-23 22:59
請問。。。。。。她及他是誰

我有睇新聞,台灣國民黨候選人韓國愉個女-韓冰,不過呢張相麻麻,睇視頻真人唔會太差。
Sumyeema1
|
櫺囹桼 發表於 18-11-23 22:34
個樣都算清秀,最衰個嘴似足老竇

今晚睇新聞,阿仔問:點解高雄選市長,關韓國事?

我:………
櫺囹桼
|
annaliu1989 發表於 18-11-23 23:08
我有睇新聞,台灣國民黨候選人韓國愉個女-韓冰,不過呢張相麻麻,睇視頻真人 ...

韓流襲台,高雄變天,佢老竇應該好大機會勝出
櫺囹桼
|
Sumyeema1 發表於 18-11-23 23:15

而家電視機對於我嚟講得番一個台~新聞台
tsung
|
普通
Conybrownbb
|

Sumyeema1
|
櫺囹桼 發表於 18-11-23 23:19
而家電視機對於我嚟講得番一個台~新聞台

真係贏咗

mother904
|
Sumyeema1 發表於 18-11-24 22:36
真係贏咗

高雄係民進黨票倉,韓流竟然贏多十幾萬票,睇黎English Choi要連任有危機
123blow
|

123blow
|
mother904 發表於 18-11-24 22:46
高雄係民進黨票倉,韓流竟然贏多十幾萬票,睇黎English Choi要連任有危機

勢好危! english 好可能可以收檔
櫺囹桼
|
Sumyeema1 發表於 18-11-24 22:36
真係贏咗

台灣一定要變啦,曾經是亞洲四小龍之首...搞到今日大學畢業生28K人工...就係擺太多時間係藍綠之爭上..
mother904
|
櫺囹桼 發表於 18-11-25 07:23
台灣一定要變啦,曾經是亞洲四小龍之首...搞到今日大學畢業生28K人工...就係擺太多時間係藍綠之爭上.. :thi ...

希望香港都可以早日醒覺,不要再加花時間精力在內耗、鬥爭之上,否則台灣今日就係香港的未來
olkan
|

我以為你講响大陸綜藝嘉賓:泰國人韓冰