馬莊和狄龍個仔都係38歲,都算後生結婚生仔

mickeyeva
|
游生,49歲
山葱,42歲,竟然老個馬莊
kinglau
|
田小姐都吾比班男人講野
chocolatebean
|

回覆 mickeyeva 的帖子

今集好睇, 想聽多D班男人講野, 坤哥個PART唔洗半集啦! 反而成集都係個4個男人好OK! 講下男人點睇性, 幾好呀!
mickeyeva
|
chocolatebean 發表於 18-11-23 23:00

今集好睇, 想聽多D班男人講野, 坤哥個PART唔洗半集啦! 反而成集都係個4個男人好OK! ...

好似星期一會續講幾個男人
Super-Man
|
kinglau 發表於 18-11-23 22:58
田小姐都吾比班男人講野

佢好煩, 我想聽吓班男人講野
TiffChan
|
山葱好認真咁想講野,分享。佢就一路係度搶著講。
trendy007
|
田小姐都吾比班男人講野

係囖,煩到死。只有佢講,無男人講。好心請得人上來就比人講下野啦。
Flowerpig
|
TiffChan 發表於 18-11-23 23:25
山葱好認真咁想講野,分享。佢就一路係度搶著講。

係喎、我見山蔥4次想講最後被迫收左聲
baby_yee
|
星期一仲有, 希望唔會又係閘住唔比人講啦
loved
|
田小姐都吾比班男人講野
佢成日都係咁,見過人地訪問完佢再問佢隔離果個,佢又爭住講野,好心紅左就吾好用d咁手段爭咪,所以我吾like佢
crystal媽咪
|
有段時間大家一齊講野,好叠聲
chocolatebean
|

開一個節目佢地幾個傾計都會好睇
tsung
|
baby_yee 發表於 18-11-23 23:49
星期一仲有, 希望唔會又係閘住唔比人講啦

joanne1206
|
loved 發表於 18-11-24 00:04
佢成日都係咁,見過人地訪問完佢再問佢隔離果個,佢又爭住講野,好心紅左就吾好用d咁手段爭咪,所以我吾lik ...

有年頒獎禮黃秋生講緊嘢田蕊妮響旁邊不斷講嘢。黃即時好似問佢係咪想講比佢咁。但實則講咩我唔記得。
siulili
|
佢一向都巴巴閉好霸道, 係佢老公呢種人先頂得順。
mickeyeva
|

班男人講嘢時間咁短,嚟夠喉,失望
water_ma
|
游生49喇?唔似喎!
Keep得好
lemonlemoncc
|
mickeyeva 發表於 18-11-26 22:37
班男人講嘢時間咁短,嚟夠喉,失望

想聽多d 山蔥同馬壯講野
兩個都好搶眼
泡泡公主
|
ngwong2
|
joanne1206 發表於 18-11-24 15:05
有年頒獎禮黃秋生講緊嘢田蕊妮響旁邊不斷講嘢。黃即時好似問佢係咪想講比佢咁。但實則講咩我唔記得。
...

有年台慶佢和鐘嘉欣一齊上台。佢態度令我反感自此不鐘意佢。