求尖沙咀日式植眼睫毛介紹

阮阮
|
想收工就可以去植,請問有無好介紹?
Tifanny
|
我做開嗰間幾好,係尖沙咀廣東道,日式單根嫁接三百幾蚊一次,一星期內仲包補一次,有需要可pm
lulu0613
|
Tifanny 發表於 18-11-24 23:23
我做開嗰間幾好,係尖沙咀廣東道,日式單根嫁接三百幾蚊一次,一星期內仲包補一次,有需要可pm ...

pm pls
avril19
|
有,480單條,好過kp。只接受預約,近聖誕早bk會好啲
熊妹
|
Kesalan [email protected]美麗華
熊妹
|
avril19 發表於 18-11-25 15:14

好彩jm提一提下個月聖誕節,一定好full都係早啲打去問定期
阮阮
|
avril19 發表於 18-11-25 15:14

480單條係大概植到幾多條~
我都諗緊月頭去定月中,驚未到聖誕就會甩晒
阮阮
|
熊妹 發表於 18-11-26 16:57
Kesalan [email protected]美麗華

請問幾錢度?Kesalan Patharan係咪即係KP?
阮阮
|
問多句,想問下大家植完之後係點打理d睫毛,因為之前我甩到一忽忽謝謝
avril19
|
阮阮 發表於 18-11-27 12:54
480單條係大概植到幾多條~
我都諗緊月頭去定月中,驚未到聖誕就會甩晒
...

無限條數,base on真睫毛密度
你之前植過未?未的月中植穩陣啲。
有啲人鍾意捽眼keep得無咁好
avril19
|
阮阮 發表於 18-11-27 12:59
問多句,想問下大家植完之後係點打理d睫毛,因為之前我甩到一忽忽謝謝 ...

我植3d,所以甩左都好自然
cinda72.
|
avril19 發表於 18-11-27 13:09

介紹下丫
我星期5開始連續幾個交際應酬,唔想樣衰衰咁去見人
avril19
|
cinda72. 發表於 18-11-27 13:46
介紹下丫
我星期5開始連續幾個交際應酬,唔想樣衰衰咁去見人
...

仙姐無問題,重要的事要講3次,早啲bk,早啲bk同早啲bk

我月頭植,張相今日影,睫毛仲有貨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
avril19 發表於 18-11-27 14:27

你呢隻係邊款黎架
avril19
|
cinda72. 發表於 18-11-27 14:28
你呢隻係邊款黎架

日式3d
cinda72.
|
avril19 發表於 18-11-27 14:27

你做得靚
我眼細,驚太多就唔自然
avril19
|
cinda72. 發表於 18-11-27 14:33
你做得靚
我眼細,驚太多就唔自然

我睫毛本身唔密至做3d,如果仙姐本身好密做普通已經好靚
cinda72.
|
avril19 發表於 18-11-27 14:36
我睫毛本身唔密至做3d,如果仙姐本身好密做普通已經好靚

密都ok既,係眼細囉
Whatsapp 問下先
無糖茶妹
|
阮阮 發表於 18-11-27 12:59
問多句,想問下大家植完之後係點打理d睫毛,因為之前我甩到一忽忽謝謝 ...

植左其實唔太需要打理,最多係朝早起身同沖涼後要梳一梳齊d眼睫毛
阮阮
|
avril19 發表於 18-11-27 13:09

上次可能係我唔好彩,做山茶花3d甩左中間一忽,間野要補又要比錢所以我無再去搞佢,但聖誕心郁郁又想影相靚靚因為植完影相出黎同化左mascara真係爭好遠