人生中途患上乳癌,求支持或同路人分享

iris007
|
加油
Amyw..
|
祝早日康復!加油!
AACheungCheung
|
Audrey19 發表於 18-12-13 20:13
想問下有冇介豆製品?
醫院叫豆類野全部唔好食/少食

無介,但小食。
一無是處
|
SEWEED 發表於 18-11-24 10:18
剛做了全乳切除手術,淋巴有擴散,很擔心,吾敢問醫生第幾期,嚟緊要化療,標靶,電療,求支持,謝謝
...

加油(emoji)(emoji)送上祝福(emoji)(emoji)
babycam
|
剛做了全乳切除手術,淋巴有擴散,很擔心,吾敢問醫生第幾期,嚟緊要化療,標靶,電療,求支持,謝謝
...

遇到一個好醫生都好重要的,祝你早日康復
pajamama
|
JM請加油!人生還有很多風景等你去欣賞的。
moomooo
|
加油祝福你
oceanshores
|
...

加油(emoji)!
Agenda
|
同路人。支持你

我已打咗四針,越戰越勇。建議你參加多d癌協的活動,有又多過來人同你分享,時間就會過得快,心靈也不覺孤單,比心機呀!
SEWEED
|
Agenda 發表於 18-12-13 21:19
同路人。支持你

我已打咗四針,越戰越勇。建議你參加多d癌協的活動,有又多過來人同你分享,時間就會過得 ...

愈戰愈勇大家都要積極面對
maynjune
|
...

加油啊!送上祝福
SEWEED
|
aurora2020 發表於 18-12-13 19:57
好like 你個caption, 人生中途

其實係㗎,我才4字頭,突然間話比你聽有cancer,本來諗住既計劃,點搵錢呀,照顧家庭,去邊到玩,係突然打亂哂,所以唔使諗將來可以點,將來可以擁有乜野⋯活在當下,珍惜目前擁有既,係最好㗎
青青河邊草
|
大小姐也患過乳癌呀
現在一樣咁好咁靚
barbielun
|
SEWEED 發表於 18-12-13 17:22
我有繼續吃雞蛋的,多數買有機蛋吃

謝謝!加油,加油,祝早日康復
小金龜
|
加油
rayrayus
|
祝福樓主早日康復,加油!
cheers_iris
|
加油!祝福你
siucl
|
祝福jm..加油。中西合壁啦。
siucl
|
祝福jm..加油。中西合壁啦。
c60300
|