人生中途患上乳癌,求支持或同路人分享

angiehouse
|
SEWEED 發表於 18-11-24 10:18
剛做了全乳切除手術,淋巴有擴散,很擔心,吾敢問醫生第幾期,嚟緊要化療,標靶,電療,求支持,謝謝
...

定d來,聽醫生指示一步步做吧,吾洗擔心
lylee
|
祝福早日康復
加油
nganc9
|
加油!祝一切順利!早日康復!
熊貓BB
|
祝早日康復!!support!
Pollyowen
|
EJKK-BB
|
加油,只要有正能量,一些都會好起來,加油!支持你,一定會好反晒
FJmom
|
貓薄荷123
|
加油!多d搵朋友家人傾下計舒緩下心情
Cordelia78
|
我媽2016 兩邊全乳手朮, 宜家好好
但要小心身體,感冒耐啲先好
努力
chuiyeebird
|
Check pm
堅媽
|
剛做了全乳切除手術,淋巴有擴散,很擔心,吾敢問醫生第幾期,嚟緊要化療,標靶,電療,求支持,謝謝
...

祝福你一定能戰勝癌症!加油!
BlessSky
|
回覆 bkfans123 的帖子

加油,一定會好返!
popo1221
|

lovehimhim
|
唔好太擔心,我媽21年前確診2期,做咗腫瘤切除同電療,而家仍然健在
MuiC
|
...

祝你治療順利,早日康復
bkfans123
|
BlessSky 發表於 18-11-24 11:58
回覆 bkfans123 的帖子

加油,一定會好返!

謝謝你,我好好呀,經過這一關,睇化喇,生死有命,只要活得開心
wcpcelia    發表於 18-11-24 18:20
crystal媽咪
|
...

有乜嘢上嚟問吖。可能有好多同路人㗎
iris23407
|
...

全心全意
|
祝你祝日康復!加油,呢度大家都支持你
SEWEED
|
lovehimhim 發表於 18-11-24 12:02
唔好太擔心,我媽21年前確診2期,做咗腫瘤切除同電療,而家仍然健在
...

謝謝,祝你和auntie身體健康,開開心心