同路人⋯有無2019年5月預產期期入來分享下

Fanyeeli
|
Hello! 我預產期是5月31日 ,而家13W , 驗左囡囡,開心到瞓唔著, 你們知道是仔仔定囡囡嗎?

|
Fanyeeli 發表於 18-11-24 10:43
Hello! 我預產期是5月31日 ,而家13W , 驗左囡囡,開心到瞓唔著, 你們知道是仔仔定囡囡嗎?

...

我都係5月31號預產期,不過未知仔定囡
BeKe1012
|

...

嗨嗨! 我5月5日預產期,而家16w啦,都係囡囡
jwong327
|
5月23日,我都係囡囡
Fanyeeli
|
回覆 [email protected] 的帖子

你想唔想知是仔定囡呀
Fanyeeli
|
回覆 BeKe1012 的帖子

恭喜🎊⋯我自己就好開心因爲我鐘意囡囡,咁你呢?
請問16w有沒有開始胎動?感覺是點呀?
Fanyeeli
|
回覆 jwong327 的帖子

恭喜🎊⋯
|
Fanyeeli 發表於 18-11-24 20:02
回覆 [email protected] 的帖子

你想唔想知是仔定囡呀口

想架,不過仔囡都鍾意
myjessica812
|

...

我都係5月31號呀但未知仔定女,要等下星期nifty report 就知喇,好緊張呀!
shl1225
|

...

Hi,我的預產期係5月23日,都係囡囡呀~

Fanyeeli
|
回覆 myjessica812 的帖子

好緊張吖我老公初時話唔想知⋯到最後佢都忍唔住要知
Fanyeeli
|
回覆 shl1225 的帖子

好開心吖,有兩位都是5月23
Fanyeeli
|
你地係邊度生?我瑪嘉烈
jojo3
|

...

Hello, 我預產期係5月30日, 係仔仔
Cindy曾
|
BeKe1012 發表於 18-11-24 12:05

我繫仔……睇下邊個快生
Yanye
|
BeKe1012 發表於 18-11-24 12:05

我BB都係5月5號預產期(emoji)
jwong327
|
Fanyeeli 發表於 18-11-25 09:05
你地係邊度生?我瑪嘉烈

如果政府我都係瑪嘉烈,但我怕痛,應該會揀私家開刀
nenebb12
|
各位好!我預產期係5月30,不過未知仔定女
shl1225
|
Fanyeeli 發表於 18-11-25 09:05
你地係邊度生?我瑪嘉烈
我都係瑪嘉烈呀,咁你有無去瑪嘉烈聽產前講座呀?
BeKe1012
|
Fanyeeli 發表於 18-11-24 20:05
回覆 BeKe1012 的帖子

恭喜🎊⋯我自己就好開心因爲我鐘意囡囡,咁你呢?

我都係鐘意囡囡 我未感覺到,有時又好似係,但好似又唔係,唔識分