我不難過,離婚後找到自己手

vanessachan_312
|
雖然我知道好多人都覺得我有問題,我都試過求前夫比我返去,但有D野無得返轉頭。而且呢個男人咁多年都無愛過我,我決定成全佢同果個女人⋯

但離婚唔代表失敗,因為我亦都搵到一個當我公主般愛錫的男人。女人要愛錫自己,先可以得到男人愛錫。拎到錢就扮靚自己,唔驚搵唔到幸福⋯
tansyneko    發表於 18-11-30 13:29
crystal媽咪
|
vanessachan_312 發表於 18-11-24 14:39
雖然我知道好多人都覺得我有問題,我都試過求前夫比我返去,但有D野無得返轉頭。而且呢個男人咁多年都無愛 ...

放手不代表失去,佢只係生命中嘅過客
kyria
|

芬豬豬
|
vanessachan_312 發表於 18-11-24 14:39
雖然我知道好多人都覺得我有問題,我都試過求前夫比我返去,但有D野無得返轉頭。而且呢個男人咁多年都無愛 ...

o_____o
|

Lee個當你公主般愛錫的男人,係咪之前你做小三個人夫來?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
heidys
|
o_____o 發表於 18-11-24 16:51

同問
小虎豬媽媽
|

一早都叫你離婚,等你前夫可以揾個比你更好,你要出去玩,做小三去破壞人地家庭和破壞自己家庭,仲好意思話要分前夫身家,比人鬧了十幾頁都仲好意思再開post

仲有恭喜你ex揾到另一位伴侶,你個所謂愛錫你的人,是否你又去搶人地老公,搶返來的永遠不長久
suetfunglui
|
無言,有正印唔做做小三,有個錫你既老公唔要走去拆散人地頭家,搶返黎既野睇你keep得幾耐,他朝君體也相同,你唔配得到幸福!
BBB豬
|

塞翁失馬,恭喜
soso1227
|
你都好假,
明明係你唔珍惜自己家庭仲勾人老公,
慳D啦。
ninachu
|

樓主你幾歲?一直生活係象牙塔?公咩主呀扮夢幻...嘔...

出軌拋夫棄子繼而離婚係你寫照,唔好講到童話故事咁美好
babyhi
|
正白痴,破壞人地家庭仲夠膽出post。你知唔知醜架公主,你同個人夫等報應啦,睇幾時人夫又搵第二個到時你又有機會出post俾人飛。
|
o_____o 發表於 18-11-24 16:51

呢d係過去左既事⋯我宜家都有新生活
|
小虎豬媽媽 發表於 18-11-24 17:28

一早都叫你離婚,等你前夫可以揾個比你更好,你要出去 ...

大家各自不同生活⋯
|
babyhi 發表於 18-11-24 21:01
正白痴,破壞人地家庭仲夠膽出post。你知唔知醜架公主,你同個人夫等報應啦,睇幾時人夫又搵第二個到時你又 ...

I believe I deserve better life, thanks
|
ninachu 發表於 18-11-24 20:09

你唔會明白我以前既生活,錯係雙方,我而家只想開心過新生活
小虎豬媽媽
|
vanessachan_312 發表於 18-11-29 18:12
大家各自不同生活⋯

各自有生活,你就唔好寫成全ex和個個女人,寫到好似你老公有小三甘,等其他jm仲鼓勵你。
babyhi
|
口顏無恥
如果你咁做都會得到幸福,你好好享受,報應好快到
anyuser18
|
自掀肚皮,唔通樓主有舖被鬧癮???
anyuser18
|
ninachu 發表於 18-11-24 20:09

好cheap! 子女好慘