小西灣迦南pn

小芊兒
|
你地收到信未? 好緊張
小芊兒
|
收到pm offer 終於可以訓個靚教
Niceka
|
小芊兒 發表於 18-11-26 18:08
收到pm offer 終於可以訓個靚教

我女今日都收到am offer,不過我之前已經俾左嶺南留位費
小芊兒
|
Niceka 發表於 18-11-26 20:26
我女今日都收到am offer,不過我之前已經俾左嶺南留位費

你會放棄迦南嗎?
Niceka
|
小芊兒 發表於 18-11-26 20:32
你會放棄迦南嗎?

應該會放棄,嶺南happy school岩我女d
btw你知唔知迦南n班學費幾錢?上網好似搵唔到資料
小芊兒
|
Niceka 發表於 18-11-26 21:01
應該會放棄,嶺南happy school岩我女d
btw你知唔知迦南n班學費幾錢?上網好似搵唔到資料
...

唔知呀 我諗都係3千幾接近4千甘上下
halowinnie
|
回覆 Niceka 的帖子

今年$4048
Niceka
|
小芊兒 發表於 18-11-26 22:28
唔知呀 我諗都係3千幾接近4千甘上下

咁同嶺南差唔多
Niceka
|
halowinnie 發表於 18-11-27 14:39
回覆 Niceka 的帖子

今年$4048

thanks
Manman422
|
Am offer....諗緊take唔take.....我係中意全日班學校多啲
Charlotte_mom
|
Manman422 發表於 18-11-27 21:02
Am offer....諗緊take唔take.....我係中意全日班學校多啲

路過搭嘴
我大女係讀半日,細仔全日
全日班最大難處,係好難搵時間學野,因放學已4:xx,又再學野好似好chur;但我更唔想星期六日
如果咩都唔學,又好似混混噩噩無競爭力(一般全日班都偏向課程較淺)
Manman422
|
Charlotte_mom 發表於 18-11-27 21:19
路過搭嘴
我大女係讀半日,細仔全日
全日班最大難處,係好難搵時間學野,因放學已4:xx,又再學野好似好chu ...
唔可以早啲接走嗎?
我聽嶺南interview個園長講, 佢話好多媽媽下午2點耐就接小朋友走去學其他野
Charlotte_mom
|
Manman422 發表於 18-11-27 23:44
唔可以早啲接走嗎?
我聽嶺南interview個園長講, 佢話好多媽媽下午2點耐就接小朋友走去學其他野
...

咁我又無,唔想打亂課室秩序
Manman422
|
有冇人知校車路線?