求林靜怡醫生介紹人

joanne0319
|
黎緊想搵林醫生箍牙,希望有已經係佢到箍緊既jm出手相助做我介紹人
janice1226
|
joanne0319 發表於 18-11-24 16:04
黎緊想搵林醫生箍牙,希望有已經係佢到箍緊既jm出手相助做我介紹人

已pm
joanne0319
|
janice1226 發表於 18-11-24 16:32
已pm

要有全名同覆診卡號碼呀!
janice1226
|
joanne0319 發表於 18-11-24 16:33
要有全名同覆診卡號碼呀!

比埋你啦
janice1226
|
其實電話號碼都得, 我自己都係咁直填朋友電話。兩個都比哂你啦
joanne0319
|
janice1226 發表於 18-11-24 16:38
其實電話號碼都得, 我自己都係咁直填朋友電話。兩個都比哂你啦

唔該曬你呀!我覆唔到pm
missnmiss
|
林靜怡是否尖沙咀果間?
joanne0319
|
missnmiss 發表於 18-11-24 18:17
林靜怡是否尖沙咀果間?

Yes
missnmiss
|
呢個人超級刻薄,我以前係佢既員工。
joanne0319
|
missnmiss 發表於 18-11-24 19:52
呢個人超級刻薄,我以前係佢既員工。

點刻薄法,咁佢對客人點
missnmiss
|
joanne0319 發表於 18-11-24 19:56
點刻薄法,咁佢對客人點

對客人緊係好架,如果唔好邊個會幫襯!
sushiroll
|
missnmiss 發表於 18-11-24 19:57
對客人緊係好架,如果唔好邊個會幫襯!
對客人一啲都唔好,佢仲係美孚時我睇過,好垃圾。之後我再去Henry Law 度再整過braces。林醫生度我又試過mok 智慧齒,之前係bk comment 過,從此以後我冇再去。一係去Henry Law, 一係去Bayley & Jackson
missnmiss
|
sushiroll 發表於 18-11-24 21:26
對客人一啲都唔好,佢仲係美孚時我睇過,好垃圾。之後我再去Henry Law 度再整過braces。林醫生度我又試過mo ...

佢成日懶巴閉咁,d護士好刷佢鞋,但對員工就超級刻薄,1個月人工都不過幾千蚊, 一星期返五日半工,由9點返到7點,真係日日返到屋企已經8點幾,好不容易等到星期六返半日,當時請我既時候講好1點放工,最記得就係佢提出要我每星期六返多個鐘,仲有就係佢好變態,係個counter裝置左前前後後共4個cctv鏡頭,佢間房有個電視睇到哂你一舉一動,有次試過我講左幾分鐘手提電話就俾佢鬧,最後我頂唔順辭職,追左佢地好多次先出糧俾我。

sushiroll
|
missnmiss 發表於 18-11-24 23:01

佢成日懶巴閉咁,d護士好刷佢鞋,但對員工就超級刻薄,1 ...
佢做野一啲都唔細心,我之前係bk有講過,佢試過成張有油精wet tissue 放係我鼻上面,佢嗰時用嗰啲膠整大左我個口,又放左cotton, 我根本講唔到野,一路真係快faint左
Candyhauyee
|
黎緊都想去林醫生度箍牙,想要介紹人資料,感激萬分!!