夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

hawflakes 發表於 18-11-26 23:28
點解當初唔鬧爆佢?你甘忍得!我結婚甘多年未試過郁手,我都星左佢幾把,泵左佢心口!又喊又閙⋯⋯好似癲 ...

我都系咁打佢,佢問我癲夠未

大宅

回覆 hawflakes 的帖子

其實可以喺度訴下苦,聽下大家意見巳經好好,我都係想有人係背後支持我啫,有時,睇電視見到d男人出軌,我個心都會唔知點咁,你話想放低,好難囉,佢依家好似冇事發生,如果我再提起又或者我有些少質疑佢,佢就會覺得係我嘅問題

別墅

chu媽 發表於 18-11-27 06:43
回覆 hawflakes 的帖子

其實可以喺度訴下苦,聽下大家意見巳經好好,我都係想有人係背後支持我啫,有時, ...

我嗰個都係,都好似無野發生過咁,佢話我唔提,佢唔會諗起件事,因爲嗰個人唔重要,但佢依家仲同緊嗰個人同一間公司做野

大宅

回覆 Babypru168 的帖子

同我一樣喎,c6 又係同小三係同事喎,依家都日日見住架,你話我地又点可以唔諗,一句講晒,睇下佢地比到幾多信心我地囉,佢話唔錯都錯左,叫我唔好諗咁多 只係想同我行埋以後嘅日子喎

別墅

hawflakes 發表於 18-11-26 23:37
未發生呢件事之前,有時候會好擔心佢身體健康,成日驚佢有咩病痛,又或者早死過我!宜家好似對佢冇甘上心! ...

我都係 未發生之前我都好緊張佢 有時無聊地諗如果佢走先 我會傷心死....而家完全冇呢個感覺

男爵府

佢哋令到要更愛惜自己,你對人幾好,嗰種背叛痛到

別墅

wingwingchau 發表於 18-11-27 12:23
佢哋令到要更愛惜自己,你對人幾好,嗰種背叛痛到

係 生埋小朋友 以為以後可以安安樂樂一齊努力 睇住小朋友成長 快樂家庭生活咁
點知一下子 全部破滅

大宅

依家我成日好冇安全感呀

別墅

Poohpooh_bb 發表於 18-11-28 20:25
依家我成日好冇安全感呀

唉,我都係
因為我知佢未了斷,話就話了斷
都唔知係咪真係有做。仲夠膽同我講個女人好愛佢,我真係想打人@@

禁止訪問

大宅

回覆 moon7632 的帖子

我c6冇錢一樣身痕,小三同佢係同事,大家都都有一份工,唔需要有錢,可能小三係寂寞婦人,我C6又好鐘意幫人嘅人,所以咪搭上左,其實如果係好男人,又点會同佢一齊,就唔會出軌喇

別墅

chu媽 發表於 18-11-29 07:02
回覆 moon7632 的帖子

我c6冇錢一樣身痕,小三同佢係同事,大家都都有一份工,唔需要有錢,可能小三係寂寞 ...

對,有無錢都會有身㾗嘅一日
睇佢夠唔夠膽做,我覺得已經唔係睇佢愛唔愛你了
貪方便居多,送到埋黎點解唔食

大宅

我都有呢種感覺,就係好似要成日扮開心,扮扮溫柔,因為我本身都係一個粗粗魯魯,聲大大嘅人,但係佢話我唔夠溫柔,對佢太粗聲粗氣喎 所以我咪要改囉,有時諗諗,做錯事嘅係佢地 但係点解要我地做各樣野黎挽救 ,要我地改變呢?如果太容易原諒佢,佢又會唔會唔珍惜我比佢嘅機會呢?

大宅

咁又係呀呀,屋企一件,返工一件,屋企嗰個唔知,可以有個原整嘅家,繼續扮佢嘅好老公,好爸爸,好大佬,我嘅同事,朋友,個個都話我好有福,搵到個好老公 返到工佢又可以扮好人去關心下人,小三又溫柔,楚楚可憐咁,邊似我咁粗聲粗氣,

大宅

其實我寧願佢將事實講出黎,話自己出面有女人,同我離婚好過,無謂瞞得咁辛苦,相反,如果佢有小三,我唔知,佢係出面同小三做完,返黎又同我做,我更加接受唔到,諗起都覺嘔心,我當初發現佢有小三嘅時候,佢求我地原諒,我反問,如果係我有小三,同人上過床,依家返屋企求你原諒,你會點?以前我係冇返工,近呢兩三年,我開始返工,但係職業病令到我d手指都好痛,我都繼續返工但係你竟然出去搵小三,你有冇諗過我,你同小三上床,攬住佢嘅時候,你又有冇諗過屋企嗰個老婆,我為屋企付出咁多,你嘅回報就係搵個小三返黎,男人就係天生冇良心嘅動物

大宅

littlebearrr 發表於 18-11-28 21:25
唉,我都係
因為我知佢未了斷,話就話了斷
都唔知係咪真係有做。仲夠膽同我講個女人好愛佢,我真係想打人@ ...

佢斷左,但佢個心仲掛住人

禁止訪問

大宅

Poohpooh_bb 發表於 18-11-29 07:43
佢斷左,但佢個心仲掛住人

我會選擇拿佢錢離婚,一次同十次不忠都是一樣, 男人同小三吾會話斷就斷,只會玩得更小心,日日check 住行踪又驚佢吾知去邊,做女人好易崩潰,現今離婚並不是什麼羞恥的事,俾自己機會或許找個更好更愛自己的男人

別墅

chu媽 發表於 18-11-29 07:20

我都有呢種感覺,就係好似要成日扮開心,扮扮溫柔,因為我本身都係一個粗粗魯魯, ...

我都有咁諗,因為我都唔係啲講野好細聲嘅人
發生件事之後,我有去見婚姻輔導,個輔導員話因為我選擇原諒佢,就要雙方都作出改變,唔會係單方面改變,依家仲學習緊。結左婚後都好少同佢講電話,依家試下多啲,等大家有返多啲拍拖嘅感覺囉!希望有啲改變等佢感受到同之前唔同!

依家我地原諒左佢地,機會掌握喺佢地手,我都有同佢好實在咁講,只有呢一次機會,唔會有第二次,如果佢都唔把握,咁真係無人可以幫到佢,唯有分開。我都唔想俾個小朋友知道佢有個大話精阿爸。

大宅

我都強調只有一次機會,當初我我發發現佢出軌,係佢自己選擇走去同對仔女坦白自己出軌,唔係我我想同同仔女講,咁我就話,如果你再犯,你就再冇資格做佢地地老豆,因為你再犯你都冇面目面對我地,尤其是係對仔女,因為自己老豆係大話精

首頁
12345...13

尾頁

跳至