夫婦情感

跳至

首頁
56789...13

尾頁

別墅

powergirl911 發表於 19-2-21 09:08
你老公係有冇修補嘅跡象定點(即使你覺得假)
我只能夠把我嘅時間放哂係女嘅學業到同我揾多左朋友,就算唔 ...

有修補,但過左3年,感覺上佢想當無事發生過,想返去以前生活咁,但我真係做唔到

我想問下你地,你地仲有無性生活?
我基本上已經好少,我當初係因為生寶仔後好少攪,以為係忙係攰,點知最後發覺佢根本唔需要我,而家一樣好少,我成日會諗,係咪又唔需要我?正常3x歲,無理由無性慾掛

男爵府

我發現之後佢block 對方電話, 係我面前電話x 條女, 因為對方再打黎
係我面前完全死狗,
你預左唔開心好耐, 我應該差唔多年半先可以放低。
我而家都成日x 佢, 串佢, 睇你地相處啦。
如果係佢食住你 你就完全無得發洩就唔好啦。
te quiero mucho mi amo

大宅

littlebearrr 發表於 19-2-19 11:59
多謝,我會堅強(emoji)(emoji)
我都想嘗試唔表露唔開心出黎,但真係好難,由其係當c6同你講佢已經從良, ...

我做唔到唔踢爆佢,我覺得唔踢爆佢,佢以為可以呃到我,繼續係落去

別墅

知知姐 發表於 19-2-22 14:21
我做唔到唔踢爆佢,我覺得唔踢爆佢,佢以為可以呃到我,繼續係落去

我忍緊唔踢爆佢,見佢以為呃到我咁,又覺得唔順氣

別墅

bobocheung65 發表於 19-2-22 12:14
我發現之後佢block 對方電話, 係我面前電話x 條女, 因為對方再打黎
係我面前完全死狗,
你預左唔開心好 ...

佢冇死狗,只係成日話自己咩都冇做喇,係我諗多左...我都成日忍唔住串佢,佢會話我講左去邊+少少不滿

基本上而家相處唔太和諧,有和諧嘅時候都係大家扮冇事

別墅

babycc2 發表於 19-2-22 11:06
有修補,但過左3年,感覺上佢想當無事發生過,想返去以前生活咁,但我真係做唔到

我想問下你地,你地仲有 ...

冇啦,我都係30頭,唉,唔通真係要咁樣過世

別墅

powergirl911 發表於 19-2-21 09:09
你如果記住就預左實痛苦,做女人好唔公平,我實情一發生時有想過識男人呢種係極端方式,有揾返以前嘅男女 ...

我都有咁諗過....

翡翠宮

無可能; 除非佢性無能
互相0吸引力, 你當佢疏化, 佢當你張枱咁既生活
你可以過一世?
小朋友係最自私殘酷既生物; 因為一出世就已經唯佢獨尊;

離左唔通佢地就無左父母? 只係操作唔同左唧
世上千千萬萬既細路咪又係咁生活

你要諗下你自己; 除左阿媽呢個身份之外你仲係一個人,

一個值得被愛同去愛既人.

男爵府

littlebearrr 發表於 19-2-22 14:31
佢冇死狗,只係成日話自己咩都冇做喇,係我諗多左...我都成日忍唔住串佢,佢會話我講左去邊+少少不滿

基 ...

扮無野最差 我果個x 得多都唔得 男人係捉到都扮無野 唔好以為我低能先得㗎
te quiero mucho mi amo

大宅

回覆樓主:

.

大宅

回覆樓主:

.

大宅

我同你差唔多

本身都少性生活,生左一個後都無再有(小朋友都2歲),初頭見佢轉工作環境,以為佢好大壓力好攰好忙(可能都係事實黎既),奇怪點解我有需要佢都無話有需要

然後種種奇怪事,一個月前就發現有小三
呢個月簡直係我人生既低谷,比起我爸爸過身時仲難過。呢個月經歷左唔開心,崩潰,自責,修補,被拒絕

早兩日佢話遲啲搬,想大家舒服啲,我就打定輸數,段婚姻唔會再補救到。我覺得搬走左大家更少時間見,仲講乜野再試下

卒之我自己都的起心肝放手,主動同佢傾埋大家啲財產點分配。佢反而有啲愕然,聽我講完有啲發悔氣,又好似唔開心咁。

不過我自己就心情就輕鬆好多了

大宅

日日好攰 發表於 19-2-22 20:05
呢個post唔錯,好似有人明白自己感受咁。

我想講大家都係女人,而你有家室,點解可以咁不知廉恥勾搭人地老 ...

係咪而家啲人既道德標準太低

我都唔明點解知道個男人有老婆仔女都仲可痴埋黎,男人就仲x街(唔好意思,因為我覺得我老公真係x街),夫妻關係有問題就可以搵第二個?!

我承認我自己都有錯,搞到大家關係好差,先導致佢出軌,但唔代表呢樣係可以出軌既理由

別墅

有正常性生活架,應該話我不嬲唔熱衷,出事前次數少可能都係令佢出軌其中原因,發生事之後一年都少攪,可能佢覺得對唔住我,如果我唔想佢都冇勉強我,但呢年又多返...啲男人我覺得都真係性行頭,有性對你好啲但調返轉咁諗佢成日要求咁可能相對冇揾女...唉總之都係陰公 .

別墅

littlebearrr 發表於 19-2-22 14:32
冇啦,我都係30頭,唉,唔通真係要咁樣過世

我都成日問自己,係咪真係咁就一世,要幾耐先老,幾時先死

別墅

samsang 發表於 19-2-23 03:15

我同你差唔多

男人無需要都真係有問題,發現一刻真係唔相信自己眼睛

別墅

mini1204 發表於 19-2-22 14:46
無可能; 除非佢性無能
互相0吸引力, 你當佢疏化, 佢當你張枱咁既生活
你可以過一世?

小朋友係自己要生,明明係2個人共同決定生,但最後好似自己一個人責任咁,小朋友無辜,真係唔想佢地無爸爸,我好多時諗,等佢地大左,我先搵返自己會唔會太遲?

真係上bk先發現到原來咁多人渣賤男

又想問下,你地老公係咪對外一個好男人好爸爸?我唔知點解好唔想幫佢日日造假,扮幸福家庭,好痛苦,佢根本唔配有家庭,無論日子過左幾耐,我都覺得自己係原地踏步

別墅

到底有幾多個幸福家庭,背後有幾多女人忍岀黎,大家真係忍到忍得過?

男爵府

回覆樓主

我都有同樣經歷,當我選擇重新開始同時亦捍衛尊嚴。以前吾會問佢去邊同邊個出去,宜家亦一樣,我覺得佢有心改變就應該有自制能力。我吾想因該果件事令到宜家既我活得無尊嚴,樣樣事以佢為先,連我開心/吾開心都由佢賜與。經一事長一智,學會凡事以自己開心快樂為先。

dara1231    發表於 19-7-30 17:36

別墅

babycc2 發表於 19-2-25 01:45
小朋友係自己要生,明明係2個人共同決定生,但最後好似自己一個人責任咁,小朋友無辜,真係唔想佢地無爸爸 ...

我都有同感,明明小朋友兩個人都有份,佢竟然走左去左d咁不負責任嘅野。小朋友真係好無辜........唉,我唔識處理

首頁
56789...13

尾頁

跳至