夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

公爵府

冬瓜籽 發表於 18-11-25 03:54
各位JM,你們會想如果現在是跟ex仍在一起的話,會過着怎麼樣的生活呢?
我知道世上沒有如果,但是有時候也 ...

如果繼續同佢一齊,肯定冇宜家幸福:mother::mother: :mother:

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

第一個 ex ,一定會成日嘈交,會突然發脾氣走左去唔見人,分分鐘離家出走以後都唔番黎

第二個 ex,一定會成日出軌,出軌中都仲要同你分析佢出軌既心路歷程,仲會做好多令你好痛苦但佢做左會好爽既決定(例如特登係你面前同小三好親暱)

別墅

會過得唔開心
一定唔會好似而家咁

男爵府

yummygummybear 發表於 18-11-25 22:44
自己攞黎賤,明明ex對我勁好,我就唔識珍惜,之後簡左而加個老公 ,成日嘈交
...

同我一樣

子爵府

回覆樓主:

我鐘意現在嘅FTM生活 如果同ex一齊只會做樓奴+日日俾6299鬧

複式洋房

更加幸福

侯爵府

各位JM,你們會想如果現在是跟ex仍在一起的話,會過着怎麼樣的生活呢?

我都有唸過、我唸會幾悲哀、因為佢性格爆躁、男人之家成日無端端發脾氣、又無朋友、好彩我走得快。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

男爵府

shinku 發表於 18-12-19 14:30
第一個 ex ,一定會成日嘈交,會突然發脾氣走左去唔見人,分分鐘離家出走以後都唔番黎

第二個 ex,一定會 ...

第二個好似心理變態,好彩及早離開

男爵府

SaBB 發表於 18-12-22 13:35
我都有唸過、我唸會幾悲哀、因為佢性格爆躁、男人之家成日無端端發脾氣、又無朋友、好彩我走得快。
...

成日發脾氣心會好攰

男爵府

coffeeyan 發表於 18-12-20 07:56
我鐘意現在嘅FTM生活 如果同ex一齊只會做樓奴+日日俾6299鬧

現在幸福快樂

侯爵府

冬瓜籽 發表於 18-12-22 21:16
成日發脾氣心會好攰

係覺得好煩、我係女人覺得似同另一個港女生活咁緊、坐econ 但嫌d 飛機餐cheap, 係到發牌四!自己行李過磅但罵空姐屈佢比$
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

一定係比佢打同日日用粗囗鬧。ex心理變態,佢唔比我同任何異性講野,包括上司同同事。仲要試過因為開會,佢覺得我係約在第2個,逼我自殺。
如果仲同佢一齊,可能已經自殺死咗十世。

別墅

睇住ex同個同校師妹一齊結左有埋細路,個心勁酸會成日都諗其實自己當初肯堅持,或者佢宜家身邊果個會係我

子爵府

yummygummybear 發表於 18-11-25 22:44
自己攞黎賤,明明ex對我勁好,我就唔識珍惜,之後簡左而加個老公 ,成日嘈交
...

我陪你

公爵府

回覆 冬瓜籽 的帖子

如果仍然跟ex,一定無而家咁幸福,會好悲哀,過得好苦,唔會有好日子過,唔係離婚就巳經自殺死咗,我有時都會心諗,多謝ex當初飛我,我以前好無知,個賤人對我好差,我都要同佢一齊,仲要比佢飛,我仲求佢同我復合,佢堅決要分手,我當時仲想自殺,諗番都覺得自己好傻,好多謝佢唔要我,如果唔係我唔會識到我而家既好老公

公爵府

yummygummybear 發表於 18-11-25 19:40
我成日都會諗同ex一齊會點,一定會幸福過而加。

Ex好愛我,好就我,而加老公唔會。

永遠得唔到先覺得最好,當初如果咁好,就唔會分開喇

男爵府

Mnbvcxdsa 發表於 18-12-26 08:47
回覆 冬瓜籽 的帖子

如果仍然跟ex,一定無而家咁幸福,會好悲哀,過得好苦,唔會有好日子過,唔係離婚就巳 ...

我地經歷差唔多,諗返以前真係覺得自己好傻

Mnbvcxdsa    發表於 18-12-26 16:50

用戶要求終止服務

如果跟EX一起,我相信我地會有好多共同既嗜好。但日子耐左,他不中意表達自己,而且對我付出不多。其實愛自己多D,最後都係會分開。
同現任,我地好少共同興趣,亦都多嘈交。但大家都會表達自己,了解會愈多。而佢都願意為我付出,最後會一起過日子。

男爵府

如果仲同EX一起,肯定無我老公咁錫我

首頁

尾頁

跳至