皮秒picoway

chengsy
|
琴日我去左"舊beauty" 度做facial。佢地話我啲色斑都比較多,叫我join picoway plan,$50000/6次。唔想買多個plan既話可以幫我out番其他treatment出黎補差價(最後out 20堂c9, 50堂按摩補番差價$28800)。想問下picoway皮秒其實幾錢左右。5萬,3萬都好貴啊!我唔知係佢獅子開大咁定係pico機真係要咁貴==
cinda72.
|
chengsy 發表於 18-11-25 11:40
琴日我去左"舊beauty" 度做facial。佢地話我啲色斑都比較多,叫我join picoway plan,$50000/6次。唔想買多 ...

緊係貴啦,我之前打都係4500 1次course價
chengsy
|
cinda72. 發表於 18-11-25 12:42

嘩,當6堂。都係$27000。我依家5萬 差唔多成倍==比3萬,仲要無左兩個course。睇黎我做左水魚
cinda72.
|
chengsy 發表於 18-11-25 12:45
嘩,當6堂。都係$27000。我依家5萬 差唔多成倍==比3萬,仲要兩左兩個course。睇黎我做左水魚
...

咁你唔比都比左啦,有咩辦法?
chengsy
|
cinda72. 發表於 18-11-25 12:46
咁你唔比都比左啦,有咩辦法?

目前比左訂姐。佢地話舊beauty係海鮮價。睇下可唔可以cancel個course先
chengsy
|
cinda72. 發表於 18-11-25 12:42

想問下你係去邊間?效果好唔好?
cinda72.
|
chengsy 發表於 18-11-25 13:36
想問下你係去邊間?效果好唔好?

中環卓美,效果ok啦,係白左嫰左既,荷爾蒙斑我就冇,呢樣就答你唔到
而家就轉會去打enlighten ,計落仲平左成千蚊次,效果差唔多
stefaniec
|
回覆 chengsy 的帖子

你個course取唔取消到?我都俾咗錢,唔知可唔可以取消呢