想箍牙

guten
|
有無人箍過荃灣梁X志?

net2018
|
回覆 guten 的帖子

我有箍牙, 不過唔係荃灣箍, 箍左2年就黎完 (隱適美), 朋友介紹去中環滙X牙科, 心諗有名人去而且係中環肯定勁貴啦點知經朋友介紹收費係平過walk in 客, 加上我個情況唔複雜, 剝1隻牙就OK, 結果我箍牙費用大約4萬蚊左右, 仲可以分期.
我自己覺得出面其他診所都4萬幾, 係呢間箍都係差唔多價錢, 咁梗係揀中環呢間, 因為有晒儀器設備, 幾PRO咁

janice1226
|
我係尖沙咀林醫生度箍, 好多jm都有搵佢箍。因為佢係invisalign既講座牙醫之一。專業又唔貴, 有介紹人仲有折
chelma
|
janice1226 發表於 18-11-26 11:24
我係尖沙咀林醫生度箍, 好多jm都有搵佢箍。因為佢係invisalign既講座牙醫之一。專業又唔貴, 有介紹人仲有 ...

可否pm牙醫資料我
WING0308
|
我係尖沙咀林醫生度箍, 好多jm都有搵佢箍。因為佢係invisalign既講座牙醫之一。專業又唔貴, 有介紹人仲有 ...

請問是不是林x怡醫生?可以做我介紹人嗎?
janice1226
|
WING0308 發表於 18-11-30 09:58
請問是不是林x怡醫生?可以做我介紹人嗎?

係呀,佢診所係尖沙咀。pm左你啦
lindalmc
|

我都想要牙醫資料,可以做我介紹人嗎?
littlemrs
|
net2018 發表於 18-11-26 02:38
回覆 guten 的帖子

我有箍牙, 不過唔係荃灣箍, 箍左2年就黎完 (隱適美), 朋友介紹去中環滙X牙科, 心諗有名 ...

2年前4萬蚊左右 好平呀。 我都響中環箍,6萬8, 不過個醫生手勢好好,小朋友箍完好靚,有信心!

如果有心箍真系早d箍,越遲箍越貴
lamwingyee84
|
回覆 janice1226 的帖子

Can you please pm me your dentist's details? thanks!
coechow
|

pls.pm..Tks
dior0214
|
guten 發表於 18-11-25 21:27
有無人箍過荃灣梁X志?

我好多年前係梁x志度箍,每次覆診都冇乜講嘢, 感覺上比較cool, 亦無咩耐性, 不過手勢ok嘅
guten
|
回覆 dior0214 的帖子

我想箍傳統牙箍架。請問箍完效果如何呢?
cindycindy1103
|
請問林醫生果到幾錢呢?