感謝四面佛既幫助

ilg1314
|

係今年頭,因為種種原因,實在冇辦法解決,只好求助四面佛,事成會還神同係baby kingdom 當眾感謝您!

係就近年尾竟然有突破性發展,重要嚟一場大逆轉!完完全全改變晒成件事!問題已解決!

謝謝您既幫忙(emoji)(emoji)

Bb14312
|
ilg1314 發表於 18-11-25 22:16
係今年頭,因為種種原因,實在冇辦法解決,只好求助四面佛,事成會還神同係baby kingdom 當眾感謝您!

係 ...

恭喜!揀個好日子還神呀
Kiuma128
|

係 ...

恭喜樓主!請問你響荃灣定沙田拜四面神?
water_ma
|
恭喜
我呢個星期都打算去還神
Fion710
|
恭喜
clarawuwu
|
丫雅
|

合桃酥
|
恭喜哂
amyamy123
|
恭喜晒
dder
|
幾時輪到我,我都好想有奇蹟
心日天
|

係 ...

edhepp
|
小巫BB
|

蛋豬
|

係 ...

請問你係香港拜定泰國拜?
leecnine
|
四面神真係好慈悲,我都系受恩典的一個,支持大家係無助的時候,試下求四面神的幫助,可能會有意想不到的結果。
happymori
|
leecnine 發表於 18-11-26 00:21
四面神真係好慈悲,我都系受恩典的一個,支持大家係無助的時候,試下求四面神的幫助,可能會有意想不到的結 ...

請問你係荃灣定沙田求呢?
小虎與點點
|
恭喜
leecnine
|
回覆 happymori 的帖子

我去泰國求架,因為我每年都去泰國玩。
tsung
|
恭喜
ChongLamm
|
四面佛真係有求必應 最主要記得記得還神