好掙扎

koalachan2002
|
究竟浴室拎部暖氣入去好定轉浴室寶
唔好煩我
|
koalachan2002 發表於 18-11-25 23:01

梗係浴室寶好用。你掙扎咩?
panyeung
|
koalachan2002 發表於 18-11-25 23:01

其實你掙扎個point係??
|
panyeung 發表於 18-11-25 23:58
其實你掙扎個point係??

有d人話淨係吹個風口暖,成個浴室唔夠暖,如果唔夠暖我又要加返個暖爐入去
白羊花花
|
koalachan2002 發表於 18-11-26 00:01
有d人話淨係吹個風口暖,成個浴室唔夠暖,如果唔夠暖我又要加返個暖爐入去
...

唔夠暖?
我用窗口式,頭先一入廁所,覺得太熱
panyeung
|
koalachan2002 發表於 18-11-26 00:01
...

我未聽過人話唔夠暖喎,大部分都有讚冇彈喎
panyeung
|
...

唔通佢個浴室好大?
bosch
|
部暖氣可唔可以響勁潮濕地方用??
Charlotte_mom
|
我只聽過抽濕嘥電唔夠快,未聽過唔夠暖wor
吹幾下已經her her聲
KoneyB
|
好暖架
未夠凍太早用我出汗添
sheep010
|
...

浴室寶會熱到你想熄機
PCCW2319
|
...

我唔知別人買乜牌子。

但浴室寶應該係夠暖。 我會沖涼前5~10分鐘開左部機(連埋睡衣及內衣褲放埋入去預暖)。到沖涼時就整個沖涼房暖, 除衫及著衫時就唔會覺凍。

如果你沖涼房夠大, 放個暖風機又唔覺阻地方, 可以考慮壞左至裝浴室寶。
Poyau
|
考慮浴室寶
ykkfreda
|
拖線電器 放入洗手間內 好易流電
clyl03
|
PCCW2319 發表於 18-11-26 08:59
我唔知別人買乜牌子。

但浴室寶應該係夠暖。 我會沖涼前5~10分鐘開左部機(連埋睡衣及內衣褲放埋入去預暖) ...

我地都係預熱一陣先入去!我又唔敢講話此產品非買不可,不過都係好有用嘅,至少我唔會震住除衫同著衫
spikenard
|
點會唔夠暖,熱到你出汗要再沖過都得
lhbaby
|

當然浴室寶喇,暖氣機要對住吹先暖,而且唔會成個浴室都暖
|
lhbaby 發表於 18-11-26 13:35
當然浴室寶喇,暖氣機要對住吹先暖,而且唔會成個浴室都暖

個個都咁推介,呢個星期去買啦
多謝各位