排隊搭(emoji)排到街口,但有(emoji)無人入

she811
|
今日去廣華檢查,搭(emoji)條隊排到登打士街口。後來有部(emoji)到左地下,里面的人出左來,因為無人㩒住部(emoji),竟然無人入(emoji),然後門自動關左上返去當時我排在第十,前面有老中青九人。
小華子
|
好怕廣華搭lift,我通常行樓梯上就算,啲老人家排排下會打尖。
Poyau
|
前面發夢
she811
|
小華子 發表於 18-11-26 10:25
好怕廣華搭lift,我通常行樓梯上就算,啲老人家排排下會打尖。

個肚9個月,我試過行上2/F都索晒氣,忍不住去等返(emoji)
tsung
|
she811 發表於 18-11-26 10:16
今日去廣華檢查,搭(emoji)條隊排到登打士街口。後來有部(emoji)到左地下,里面的人出左來,因為無人㩒住部 ...

brindlewin
|
she811 發表於 18-11-26 10:16
今日去廣華檢查,搭(emoji)條隊排到登打士街口。後來有部(emoji)到左地下,里面的人出左來,因為無人㩒住部 ...

我屋企樓下個過路位,你唔接制,係會飛咗個綠公仔燈。
好多時係見兩邊幾十人,個個呆站等,等極都唔轉;個個咿咿呀呀,就係唔伸手去按,最常見係個媽/婆話細路:“唔好掂,好污糟!”咪繼續等......
c.vieri
|
上次去檢查都係行樓梯,見到條隊已經怕怕
she811
|
brindlewin 發表於 18-11-26 13:04

我屋企樓下個過路位,你唔接制,係會飛咗個綠公仔燈。

咁誇
hohoho2013
|
我通常都行樓梯,當運動
she811
|
hohoho2013 發表於 18-11-26 14:28
我通常都行樓梯,當運動

我唔够氣