有無jm試過做coolsculpting?好似幾work

walter632
|
睇新聞見到呢條片
http://www.epochtimes.com/b5/18/9/24/n10736276.htm

感覺before & after既分別都真係幾大
但做一次真係要咁耐咩?有冇jm試過可以分享下?

albertwang
|
感覺好啱我呢種懶人,訓係度就可以減肥
不過唔知香港有冇呢?
walter632
|
albertwang 發表於 18-11-26 15:02
感覺好啱我呢種懶人,訓係度就可以減肥
不過唔知香港有冇呢? ...

我上網睇過呀
見陳法拉代言個間elyxx有呢部機
睇佢個官網見d效果又幾好咁,再search google都見到有好多人試過,糾結緊要唔要試!

monachan0503
|
有朋友試過, 佢話做完之後要推要按, 同埋都幾痛
walter632
|
monachan0503 發表於 18-11-27 12:38
有朋友試過, 佢話做完之後要推要按, 同埋都幾痛

我見d人share就話係按返熱個下痛囉,做個陣凈係feel到凍

|
回覆 walter632 的帖子

但唔諗住會痛 >.<
cinda72.
|
一開就係大妓院,恕我有色眼鏡,大妓院既野信唔過,最叻做假
|
冷凍都係消脂, 而家有部機唔止消脂, 仲可以造肌肉, 一次過做齊2個function, 叫咩EM乜乜, 有無JM知道?
walter632
|
cinda72. 發表於 18-11-27 13:59
一開就係大妓院,恕我有色眼鏡,大妓院既野信唔過,最叻做假

因為我一search coolsculpting就見到,見法拉代言應該信得過?
仲有兩間我都有睇過下,但就唔見有咩人share話去做過

定係jm你有其他推介呀?

cinda72.
|
walter632 發表於 18-11-27 14:52
因為我一search coolsculpting就見到,見法拉代言應該信得過?
仲有兩間我都有睇過下,但就唔見有咩人share話 ...

法拉..…...仲有肉減咩
jac.m
|
walter632 發表於 18-11-27 12:22
我上網睇過呀
睇佢個官網見d效果又幾好咁,再search google都見到有好多人 ...

我有join呀!
買得多會有discount,你想知既話可以pm me ar

jac.m
|
cinda72. 發表於 18-11-27 14:53
法拉..…...仲有肉減咩

可能有d鬼祟肉都唔定?
不過樓主意思應該係有明星代言比較放心掛,d代言佢地應該都會揀過先接
但我就唔care啦,有效果先係最緊要
cinda72.
|
jac.m 發表於 18-11-27 15:32
可能有d鬼祟肉都唔定?
不過樓主意思應該係有明星代言比較放心掛,d代言佢地應該都會揀過先接
但我 ...

陳庭欣啱啱先瀨野啦
wing_tt
|
乜搵人代言會可信性高D?
有錢就接架啦
呀蛇/SAW代言個2間夠多人話啦
你見到D負評本身唔想去
難道會見到有代言人就改變主意?
walter632
|
wing_tt 發表於 18-11-27 16:24
乜搵人代言會可信性高D?
有錢就接架啦
呀蛇/SAW代言個2間夠多人話啦

咁肯定唔會啦
只不過見到自己鐘意既明星做代言有些少好感啫
我又唔會盲目到咁喎!
所以都有上網做下功課,同埋黎問下各位jm意見

walter632
|
jac.m 發表於 18-11-27 15:30
我有join呀!
買得多會有discount,你想知既話可以pm me ar

請問你可唔可以share多少少呀?做一次真係要幾個鐘咁耐?

wing_tt
|
肚既話凍對子宮不好
隔空溶脂好D
其他位不知道
annz
|
walter632 發表於 18-11-27 12:22
我上網睇過呀
睇佢個官網見d效果又幾好咁,再search google都見到有好多人 ...

之前見有JM話效果好long lasting,因為佢直情係將你d脂肪細胞凍死再排出黎,而且唔會生返
如果唔使成日keep住做,其實都值呀

jac.m
|
walter632 發表於 18-11-27 17:17
請問你可唔可以share多少少呀?做一次真係要幾個鐘咁耐?

唔洗呀~因為條片係逐part做先咁耐啫
我去E記做手臂位係一邊一個機頭同時做
慳返好多時間~
做完之後個治療師會人手幫你按摩,我跟果個治療師手勢都幾好,識得就住個位黎按

jac.m
|
wing_tt 發表於 18-11-27 22:30
肚既話凍對子宮不好
隔空溶脂好D
其他位不知道

應該都唔會有呢個問題既,因為做個陣感覺係將成舊肉啜咗起身
而且聽個治療師講都多人黎做肚腩位