唔繼續join使唔使咁呀

hatehate
|
我花了3萬元join了10次皮秒療程,沒有明顯效果不特止,最後那次去做,個美容師問我會唔會繼續join療程當保養喎,我一口拒絕了,咁做完出來正常會有人在reception等我簽埋個名送我走,點知出到reception一個人都無,我自己按門禁走,使唔使變臉變得咁快呀!
aliensss2008
|
hatehate 發表於 18-11-26 13:13
我花了3萬元join了10次皮秒療程,沒有明顯效果不特止,最後那次去做,個美容師問我會唔會繼續join療程當保 ...

佢無當面黑臉或者勁chur 你買course 已好俾面

我真係勁唔鍾意去美容院
manman豬
|
aliensss2008 發表於 18-11-26 13:39

我真係勁唔鍾意去美容院

我都係咁話,試過再三拒絕加錢做其他野,個職員即刻黑面,求求其其幫我做兩做就算

good_pig
|
我花了3萬元join了10次皮秒療程,沒有明顯效果不特止,最後那次去做,個美容師問我會唔會繼續join療程當保 ...

我寧願自己走就算
yeemeif
|
話之佢,你唔join不知走得幾有型
LeBlue    發表於 18-11-29 16:42
wallacemama
|
輸少當贏喇! 仲想有人送你出門口?
starrymama
|
good_pig 發表於 18-11-26 15:43
我寧願自己走就算
我都咁話.

我之前試過剩返一兩次, 唔加join, 茶都冇.
chi sin.
無糖茶妹
|
starrymama 發表於 18-11-28 16:48
我都咁話.

我之前試過剩返一兩次, 唔加join, 茶都冇.

岩,有時剩1、2次蝕比佢都唔想比佢sell
monachan0503
|
aliensss2008 發表於 18-11-26 13:39

我真係勁唔鍾意去美容院

同意, 完咗美容院後, 我去咗有醫生的診所做treatment, 無黑衣人, 只得醫生, 治療師和助護
kekawai
|
或者去d逐次收費既lor, 次次都可以係最後一次
siufcat
|

佢哋係咁現實㗎啦
最好俾埋條命佢
siufcat
|
monachan0503 發表於 18-11-29 12:49
同意, 完咗美容院後, 我去咗有醫生的診所做treatment, 無黑衣人, 只得醫生, 治療師和助護
...

請問邊間
siufcat
|

我真係勁唔鍾意去美容院

搵埋d___錢(自行配詞)
LeBlue
|
堅係"變臉大師"
我都愈來愈怕去美容院
又嘈又成日說你開PLAN好煩

如果自己做又驚D家用機唔夠力,唉~~
年紀大真係煩
cherryyuu
|