廣華開刀

isly
|
今日產檢,醫生話12.3開刀,1係胎盤低一期,2係胎頭未入盆!第一胎順產,所以想問下,開刀係咪之後都非常難受
haha748494
|
心情放輕鬆D,開刀比順產快。
yukilai05
|
isly 發表於 18-11-26 14:18
今日產檢,醫生話12.3開刀,1係胎盤低一期,2係胎頭未入盆!第一胎順產,所以想問下,開刀係咪之後都非常難 ...

我都係廣華,暫定3/12 催生
肥師奶仔
|
yukilai05 發表於 18-11-27 21:29
我都係廣華,暫定3/12 催生

我都係廣華啊,過左預產期了,但未約時間催生,想問下你3/12係過左預產期幾多日啊?
newspaperhang
|
最緊要大小平安
yukilai05
|
肥師奶仔 發表於 18-11-28 21:37
我都係廣華啊,過左預產期了,但未約時間催生,想問下你3/12係過左預產期幾多日啊?
...

我預產期係4/12,不過因為bb偏大,所以要早d催生
she811
|
廣華友,我12月尾
肥師奶仔
|
yukilai05 發表於 18-11-28 21:39
我預產期係4/12,不過因為bb偏大,所以要早d催生

祝 產程順利(emoji)
Rainc
|
isly 發表於 18-11-26 14:18
今日產檢,醫生話12.3開刀,1係胎盤低一期,2係胎頭未入盆!第一胎順產,所以想問下,開刀係咪之後都非常難 ...

有傷口係辛苦啲 第一次落床 第一次行都係痛到入心 但醫院會俾足止痛藥 所以唔洗太擔心
isly
|
haha748494 發表於 18-11-27 15:08
心情放輕鬆D,開刀比順產快。

多谢你鼓励
isly
|
肥師奶仔 發表於 18-11-28 21:37
...

我預產期12.8,我係因為胎盤低和胎頭高要開刀!不過e生話2號入院再看看最後情況,不過bb個頭e架都係高未入盆
isly
|
Rainc 發表於 18-11-28 23:55
有傷口係辛苦啲 第一次落床 第一次行都係痛到入心 但醫院會俾足止痛藥 所以唔洗太擔心
...

好,做好心理準備先
isly
|
newspaperhang 發表於 18-11-28 21:39
最緊要大小平安

係咯,最緊要平平安安啊,多謝你
isly
|
she811 發表於 18-11-28 22:07
廣華友,我12月尾

預祝你順順利利