又一賤男 - 教大IT男職員

抹茶珍珠
|
超級特務
|
個女事主問題多d
1.明知有婦之夫都中埋去,即使人地夫妻有問題。

2.有懐疑仲唔轉身。

3.未離婚就同佢唔安全做,諗住用個b做籌碼。

4.人地反轉豬肚,仲堅持生,仲問法律意見追養仔費。正式結婚離婚攞贍養費都未必咁容易。

5.冇腦都算,仲要出黎話俾全世界知自己冇腦。
云云
|
超級特務 發表於 18-11-26 14:32
個女事主問題多d

server房冇閉路電視咩
nikfan
|
抹茶珍珠 發表於 18-11-26 14:26
教大電腦房變炮房
https://nextplus.nextmedia.com/news/mosthit/20181126/639767

賤男通街都係,但點解佢會肯二十幾次同個男人喺呢度咁樣做
JD930    發表於 18-11-29 10:03
cccpo
|
兩個都
超級特務
|
云云 發表於 18-11-26 14:33
server房冇閉路電視咩

應該唔係server房
男既知邊個位有避路電視。
唔化,人地有心同你生仔就正經離婚先啦。
APIGMA    發表於 18-11-28 10:04
mickeyeva
|
今朝好似個小三舖嚟BK,個男人冇打格,想唱衰個男人,討回公道,個個都唔撐她,最後好似封了 ,最慘係個老婆
QY08040408
|
個女事主問題多d

正確,根本個女人都有問題喇,依D人唔值得幫。已經有過一段失敗嘅婚姻,仲唔帶眼識人。明知係已婚男人仲係到屋知真天真定假天真,以為生仔就可以坐正
Poyau
|

cindy618
|
兩個人都不知所謂
抹茶珍珠
|
T96
|
超級特務
|
mickeyeva 發表於 18-11-26 14:37
今朝好似個小三舖嚟BK,個男人冇打格,想唱衰個男人,討回公道,個個都唔撐她,最後好似封了 ,最 ...

嘩,好意思出黎獻世。
nikfan
|
今朝好似個小三舖嚟BK,個男人冇打格,想唱衰個男人,討回公道,個個都唔撐她,最後好似封了 ,最 ...

其實個小三咁樣公開賤男個樣,唔驚自己俾人公開個樣咩
foggyao
|

我都睇左
可能想post比正印睇
cinda72.
|
個女事主問題多d

咁有愛心,同前夫既仔就唔會唔跟佢啦
nikfan
|
超級特務 發表於 18-11-26 14:40
嘩,好意思出黎獻世。

佢當自己係受害者
cinda72.
|

追得遲tim
超級特務
|
nikfan 發表於 18-11-26 14:44
佢當自己係受害者

明顯係報酬不似預期,勞資糾紛。
esmehouse
|
兩個都有問題