上左去做pico,有一個很特別的對話

D4doremi
|
上星期去灣仔食飯之前,我同同事去中環醫生度做pico.我係出面其他laser 既經驗都係治療師做, 但同事話好好, 我又去試下囉。

以為上去見顧問啦, 點知原來個度得一個姑娘同醫生。

但又好得意, 個醫生原來講唔到野, 一路打字黎同我對話。
之後入到房我問個姑娘, 點解醫生講唔到野, 原來佢之前有喉嚨的cancer...
所以手術完成之後就無左把聲啦。

可惜可惜呀~

講返pico, 到今日D 焦都甩曬了, 而最好一樣就係醫生同姑娘都唔sell 你, 比你睇完package 價錢, 可以下一次返去覆診先join

聖誕前我會再返去~

stefaniec
|
可唔可以PM啲資料俾我,我都想試吓,可唔可以俾埋個價錢我參考吓,多謝你
candy.c
|
D4doremi 發表於 18-11-26 14:41
上星期去灣仔食飯之前,我同同事去中環醫生度做pico.我係出面其他laser 既經驗都係治療師做, 但同事話好好, ...

Package大約幾多錢?幾多次?
monachan0503
|
pico打走咩架?
SRmama
|
可以要醫生資料嗎?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
wing_tt
|
係咪去班?
可以PM價錢嗎?
kancyesther0304
|
想要資料同幾錢?
D4doremi
|

PM 你啦~~
D4doremi
|
回覆 stefaniec 的帖子

PM 你先~~~
butterfly22
|
可否pm 資料?thanks
luckybaby2011
|
上星期去灣仔食飯之前,我同同事去中環醫生度做pico.我係出面其他laser 既經驗都係治療師做, 但同事話好好, ...

Interest
greentea901
|
可pm 嗎
appledai
|
想知道價格,謝謝!
kubiwong2009
|
想知道價格,THX!
teddybearlai
|

想要資料同幾錢?many thx
ChrisRibMom
|

could you please inform details by PM?