在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 127

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-26 16:48
MPF都係要65先攞得㗎啦,但係除非佢遣散你,如果唔係應該都冇長服喎
我唔想撈都65先至退休

我想早D享受人生

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-11-26 16:52
我唔想撈都65先至退休

我想早D享受人生

MPF未攞得姐,你都可以早啲享受人生架,最緊要你之前係準備好未冇問題囉

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-26 16:52
MPF未攞得姐,你都可以早啲享受人生架,最緊要你之前係準備好未冇問題囉
...

諗係咁諗, 到時我可能唔捨得D錢唔退都唔定啦

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-11-26 16:47
買支泡泡自己晌屋企染, 平靚正

我唔用得呢D呀,一染就整傷返把頭髮,二來我自己染得唔均勻架,攪唔掂呀

象牙宮

多利是 發表於 18-11-26 16:57
我唔用得呢D呀,一染就整傷返把頭髮,二來我自己染得唔均勻架,攪唔掂呀
...

我好孤寒, 我自己用泡泡染乍

下下出街染, 好貴

水晶宮

bylobb 發表於 18-11-26 16:52
我唔想撈都65先至退休

我想早D享受人生

我一日有工返都想繼續返既,頭先C6話佢公司我個份medical cut wor..因為今年我呢份工都有啦,皮幾野一年,慳返啦~ 我問咁我唔打工咁點呀? 佢話咪到時再續返囉, 咁如果有份工,始終有medical好D囉 我都係辛苦命架啦,一日婢女, 一生婢女

水晶宮

bylobb 發表於 18-11-26 17:00
我好孤寒, 我自己用泡泡染乍

下下出術染, 好貴

呢幾年把頭髮差左好多,自己染攪唔掂呀,好彩識左個街坊師傅收得我好平,又近又方便,每次幫我染髮根唔洗咁傷又平,如唔大攪,我應該平均2個月多D染1次,每次298 all in 咁上下

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-11-26 16:57
諗係咁諗, 到時我可能唔捨得D錢唔退都唔定啦

或者抖返幾年,如果覺得悶先再搵工囉

象牙宮

多利是 發表於 18-11-26 17:05
呢幾年把頭髮差左好多,自己染攪唔掂呀,好彩識左個街坊師傅收得我好平,又近又方便,每次幫我染髮根唔洗咁傷 ...
我把頭髮直頭成棵草添啦

我而家都係2個月到要染一次, 唔染仲樣衰

但下下300蚊, 又冇相熟, 又唔知好唔好, 真心好拿脷

我又唔曉生金, 唯有自己用泡泡遮醜

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-11-26 17:10
或者抖返幾年,如果覺得悶先再搵工囉
到時至算, 話唔埋我明天中六合彩

又或者比車車瓜左呢

雲母殿

bylobb 發表於 18-11-26 17:14
到時至算, 話唔埋我明天中六合彩

又或者比車車瓜左呢

你仲後生唔使咁快諗定

雲母殿

回覆樓主

啱啱佢嗰度壞咗lift,行上咗八層落咗八層

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-26 17:15

報到

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-11-26 17:15
當做運動

雲母殿

htts 發表於 18-11-26 17:17
報到

雲母殿

bylobb 發表於 18-11-26 17:19
當做運動

斷氣咁滯

水晶宮

bylobb 發表於 18-11-26 17:10
我把頭髮直頭成棵草添啦

茅記,始終要見人

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 18-11-26 16:20
今晚煮咩美食??

有羊架

象牙宮

joannelai930 發表於 18-11-26 17:23
有羊架
正正正

水晶宮

bylobb 發表於 18-11-26 17:10
我把頭髮直頭成棵草添啦

同都係個句, 一日有工開,一日都會keep住既,無就難講啦

首頁

尾頁

跳至