唔係大台親生女下場

蛋花湯
|
尋晚睇左新劇《救妻同學會》套劇都幾有新鮮感,不過有份參演的宅男女神簡淑兒,竟然喺海報、劇照甚至首次宣傳活動都不見蹤影

估唔到大台竟然咁解釋......

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E6%95%91%E5%A6%BB%E5%90%8C%E5%AD%B8%E6%9C%83-%E7%B0%A1%E6%B7%91%E5%85%92%E6%B5%B7%E5%A0%B1%E5%8A%87%E7%85%A7%E8%A2%AB%E6%B6%88%E5%A4%B1-%E5%85%A8%E5%9B%A0%E5%94%94%E4%BF%82%E5%A4%A7%E5%8F%B0%E8%A6%AA%E7%94%9F%E5%A5%B3-071517501.html
jasmineoj
|
呢D樣過目即忘
月見草
|
蛋花湯 發表於 18-11-26 16:38
尋晚睇左新劇《救妻同學會》套劇都幾有新鮮感,不過有份參演的宅男女神簡淑兒,竟然喺海報、劇照甚至首次宣 ...

你估佢真係好掂咩,三十歲扮少女,個樣整出嚟嘅,唔信佢可以有幾紅囉
luckybaby2011
|
月見草 發表於 18-11-26 17:42
你估佢真係好掂咩,三十歲扮少女,個樣整出嚟嘅,唔信佢可以有幾紅囉

咁都叫宅男女神
hideewong0514
|
大台一貫做法
YY1101
|
肯定係咁
Poyau
|
客串
yingdash
|
不如睇晒成套劇先再評價呢。
你又知佢喺成套劇裡面佔重要各色?
Angel_Rose
|
luckybaby2011 發表於 18-11-26 17:43
咁都叫宅男女神
哈哈,我們吳係宅男,吳會明
永然
|
原來佢係宅男女神吖
nerolibaby
|
yingdash 發表於 18-11-26 17:53
不如睇晒成套劇先再評價呢。
你又知佢喺成套劇裡面佔重要各色?

好似唔係太多戲份
冬瓜籽
|
如果講扮少女,我覺得樂曈好過佢
(Samantha)
|
又女神??!
AACheungCheung
|
月見草 發表於 18-11-26 17:42

X2
AACheungCheung
|
冬瓜籽 發表於 18-11-26 18:51

同意
1mocha
|
冬瓜籽 發表於 18-11-26 18:51

係。佢真係做得好d.
tsung