求救。即時。快速救石頭胸

kawa_venus
|
開刀後第3日,已經上哂奶,個胸谷得好勁,已經比阿b啜,但佢啜力勁差,試過熱fu同按摩,用機又泵唔出一滴,手推都係得一兩滴,求救
fansub
|
kawa_venus 發表於 18-11-26 17:35
開刀後第3日,已經上哂奶,個胸谷得好勁,已經比阿b啜,但佢啜力勁差,試過熱fu同按摩,用機又泵唔出一滴, ...

用機泵時有無邊泵邊按下硬既位置?
kawa_venus
|
fansub 發表於 18-11-26 18:48
用機泵時有無邊泵邊按下硬既位置?

有丫,但都唔出
freshrose
|
建議你去睇母乳醫生
johnsiu
|
回覆 kawa_venus 的帖子

你帶丫b去健康院時,同果到d姑娘講,佢地應該會教你按摩泵出黎
musiccisum
|
開刀後第3日,已經上哂奶,個胸谷得好勁,已經比阿b啜,但佢啜力勁差,試過熱fu同按摩,用機又泵唔出一滴, ...

卵磷脂,萬寧有得賣
kawa_venus
|
musiccisum 發表於 18-11-26 21:33
卵磷脂,萬寧有得賣

剛買已食,但而家塞到一個點
asml
|
kawa_venus 發表於 18-11-26 21:56
剛買已食,但而家塞到一個點

熱敷加泵,聽日去健康院搵姑娘帮下你喇
newspaperhang
|
冷敷,熱只會快速造奶。
用手擠通左先,乳腺未通、泵都泵唔出。
gigiwu1982
|
我都係產後3日,不過順產,但阿b仲係醫院唔可以埋身,我今日上左奶勁痛,又係泵極同用手擠都係得幾滴,我聽日會去醫院問姑娘,到時updates 你
mrshong2011
|

食通乳寶試下,有效過卵磷脂
kawa_venus
|
mrshong2011 發表於 18-11-27 23:27
食通乳寶試下,有效過卵磷脂

搵左醫院母乳姑娘幫手推,痛到我喊,通乳寶邊度買?
mrshong2011
|
kawa_venus 發表於 18-11-28 09:52
搵左醫院母乳姑娘幫手推,痛到我喊,通乳寶邊度買?

我係始創買

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kawa_venus
|
mrshong2011 發表於 18-11-28 15:53
我係始創買

thx yr share
chuchanchan001
|
搵罐凍可樂, 碌下個胸
到餵時, 先熱敷, 等易出奶D

石頭係乳腺未通, 唔可以食上奶野, 花膠都唔得, 膠質易塞奶
同埋一定要按鬆, 再俾BB吮
有無食卵磷脂?