自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢真係做我就比個 佢啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

想....
我夠想好有錢....有錢到可以幫人啦~~~

珍珠宮

Sorry唔覺

珍珠宮

我都想中六合彩,然後三分一會捐出去

複式洋房

星洲炒米 發表於 18-11-27 09:56
原來Sammi有諗過開設社企聘請智障人士, 但從朋友得知......

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E7%84%A1% ...

一路都好鍾意佢

別墅

其實佢私底下做好多探訪善事,不過佢冇講啫,我唔係聽返來,係親眼親耳睇到聽到

侯爵府

畀面勳章

我覺得佢改變左好多,
越來越好

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 Mrs.KarenTse 的帖子

個人成熟左真係唔同左

伯爵府

回覆樓主:

講啫!! 唔覺佢好有愛心
只感覺佢成日隔段時間就出唻制造新聞咁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

家文 發表於 18-11-27 10:41
經商本身就唔係易事,更何況社企。咁佢如果有呢個心,而覺得自己無呢方面才幹,可以打本搵人合作架…但看似 ...

贊成呀!講下都算有愛喎,佢求其攞場演唱會酬金出嚟都得啦
比較同計較都一樣令自己唔開心

子爵府

回覆樓主:

幾鍾意佢

子爵府

FishFiletO 發表於 18-11-27 16:39
其實佢私底下做好多探訪善事,不過佢冇講啫,我唔係聽返來,係親眼親耳睇到聽到
...

係!我見過佢去探訪,而第二日報纸無登的

伯爵府

諗下冇做到都講,仲要話有愛?!呢個post做媒定倒米?

首頁

尾頁

跳至