跳至

首頁

尾頁

複式洋房

新手媽媽, 預產期2019年5月, 想報育嬰院, 上網搵有保良局同天水圍禮賢會好似口碑唔錯, 請問還有其他值得推介嗎?
萬分感謝!!! (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

winniewsy 發表於 18-11-27 11:25
新手媽媽, 預產期2019年5月, 想報育嬰院, 上網搵有保良局同天水圍禮賢會好似口碑唔錯, 請問還有其他值得推 ...

好似好難排到
唔好理咁多
間間都排左隊先啦

大宅

新手媽媽, 預產期2019年5月, 想報育嬰院, 上網搵有保良局同天水圍禮賢會好似口碑唔錯, 請問還有其他值得推 ...

樓上講得岩,你而家第一件事係要先去報名排隊,不然邊間好都冇你份。排左仲有大把時間你了解

複式洋房

tigamama 發表於 18-11-27 15:10
樓上講得岩,你而家第一件事係要先去報名排隊,不然邊間好都冇你份。排左仲有大把時間你了解
...

係~~ 多謝兩位!!!

大宅

禮賢會係我有左第一間排的育嬰園,我未坐完月已經有位,不過我無要到。呢間口碑幾好。反而元朗保良局真係好難有位。

複式洋房

羊3Q 發表於 18-12-29 18:58
禮賢會係我有左第一間排的育嬰園,我未坐完月已經有位,不過我無要到。呢間口碑幾好。反而元朗保良局真係 ...

禮賢會我都入左紙排啦...保姿局要預產期三個月前先俾入紙...所以要等...
之後就唔知仲有邊間啦...
睇個list 搵好似幼稚園多...但育嬰院得好少咁... (emoji)(emoji)(emoji)

大宅

羊3Q 發表於 18-12-29 18:58
禮賢會係我有左第一間排的育嬰園,我未坐完月已經有位,不過我無要到。呢間口碑幾好。反而元朗保良局真係 ...

咁好,咁快有位,我有左三個月就排,排,到我B,歲半先有位

首頁

尾頁

跳至