元朗區君X裝飾設計工程有條友Jason Lau 正衰人!

angelma1234
|

各位要裝修朋友要小心,元朗區有間君X裝飾設計工程入面有個Designer : Jason Lau 正衰人 !!

呢個咁既衰人designer , 裝修甩左期,明明巳過左90天,問佢幾時交貨又吾覆。 Send 多幾個whatsapp ,好有禮貌問佢點。 呢個衰人回覆話 : 你send 咁多whatsapp 令我精神好困擾。。

大佬呀! 裝修都成二幾三十萬,好貴嫁,我地呢D中產人,都要儲半世錢先能買到呢個安樂窩。。
客人追下,問下自己間房點,係咪有問題嫁?
打電話又吾聽, 當然send whatsapp 啦。 點解會令人精神困擾。。。

呢D所謂設計師, 氹你俾完幾十個落單後, 裝修期又過晒。 但都可以咁惡鬧D客人嫁?

人地只係想話你知裝修過期,你到底幾時搞掂, 想講影響左我屋企人D生活姐,
但呢個衰人竟然講粗口,話關佢咩事。 呢個咩世界呀??
最後怕左佢,都要俾晒錢,收翻爛尾樓, 又要再花錢又排執過,唉。。

所以大家小心D呢個人 ! 呢間裝修公司吾知掂吾掂。但呢個衰人 Jason Lau 就好吾掂囉

ingrid000
|
angelma1234 發表於 18-11-28 16:21
各位要裝修朋友要小心,元朗區有間君X裝飾設計工程入面有個Designer : Jason Lau 正衰人 !!

呢個咁既 ...

大馬路有間叫名城, 我兩次幫襯過佢地做傢俬都唔錯, 佢地都有做裝修的, 有交帶及做野企理, 如你未搵到裝修師傅, 你可以去問吓。
angelma1234
|
回覆 ingrid000 的帖子

多謝你!!!
Sylviathome
|
爛尾都要俾哂錢?咩道理

angelma1234
|
回覆 Sylviathome 的帖子

吾敢吾俾尾數,驚佢搵人騷擾家人便煩。 佢巳知地址呀。。但呢位設計師先生, 一收尾數,話所有保養,清潔咩都吾會包啦!

仲搵幾個人,夾住我地收錢。。 。。當時好想報警。。
好慘。。。。
Sylviathome
|
angelma1234 發表於 18-12-3 10:45

吾敢吾俾尾數,驚佢搵人騷擾家人便煩。 佢巳知地址呀。。但呢位設計師先生, 一 ...

慘,都真係怕會騷擾屋企人
Sylviathome
|
咁你間屋搞掂未?
ingrid000
|
angelma1234 發表於 18-12-3 10:45

吾敢吾俾尾數,驚佢搵人騷擾家人便煩。 佢巳知地址呀。。但呢位設計師先生, 一 ...

最緊要收拾心情盡快攪番掂間屋先。祝福你早日順利入伙。
angelma1234
|

最後要俾多幾千蚊。搵另一師傅算搞定啦。。
但又發生另一慘事,,,個衰人設計師,幫我裝熱水爐時,竟然倒轉裝,無熱水,燒鬼埋呀!!!!

好CRAZY !!
angelma1234
|

多謝你呀!
我收翻樓了,但又係激死。。。。唉。。。攞命
kumanon
|
angelma1234 發表於 18-12-5 17:42

多謝你呀!

希望如果有人係找緊佢裝修,小心啲!睇緊啲啦!整錯咗嘅話,最擔心之後安全問題