美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章

當年有用LM tinted mostiure 同碎粉唔錯!

伯爵府

coo1068 發表於 18-11-28 14:11
我今日去永安要配粉餅, 個售貨員講, 公司做到12月底全線關, 我再問以後冇得買佢講俾人收購左, 幾 ...

唔明。即係改左名既話,products 會照出?可能改名改包裝又改價錢?

伯爵府

俾S牌收購左好耐啦,應該唔關事

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

mimorjai 發表於 18-11-28 21:51
唔明。即係改左名既話,products 會照出?可能改名改包裝又改價錢?

佢講12月底會冇左呢個牌子,我問係執?佢講俾人收購,幾時開返佢吾知,我俾完錢拎貨時佢講俾s牌收購,遲下可能會出返,會改名或包裝,其實我覺得個女仔未必咁清楚,我只係將佢講嘅話俾大家知

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

flyinsky 發表於 18-11-28 22:45
俾S牌收購左好耐啦,應該唔關事

佢講左s group 有冇關呢

男爵府

回覆樓主:

大宅

coo1068 發表於 18-11-28 14:11
我今日去永安要配粉餅, 個售貨員講, 公司做到12月底全線關, 我再問以後冇得買佢講俾人收購左, 幾 ...

難怪我sogo第一次買野 問有無會員制度 佢話無 明明聽朋友講之前係有 仲有岩岩先轉用佢的碎粉.....

伯爵府

要去買定d存貨

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

佢個碎粉好用

象牙宮

jac.m 發表於 18-11-28 17:09
竟然!我都有用佢既base同碎粉

想問下個base 幾錢?

琥珀宮

回覆 coo1068 的帖子

謝謝分享

禁止訪問

象牙宮

anthwo 發表於 18-11-29 11:48
想問除咗粉餅之外其他嘢有冇折?
有, 2件8折, 3件75折

男爵府

回覆樓主:

香港同台灣都會關櫃 我D朋友都話唔知去邊買番好。台灣有蝦皮 但香港yahoo無咩產品
尋日都有去睇粉底 見到1280送無暇化妝組(朗豪 但唔sure係咪呢個名)

我自己都要入貨

別墅

celiagrace 發表於 18-11-28 16:55
佢既BASE好好用

我都係用佢個base, 好好用架

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我頭先去counter買嘢,問sales, 佢話只限金鐘廊同V-city到12月底約滿,其他分店照常,不是品牌close

象牙宮

靚姐 發表於 18-11-29 14:14
我頭先去counter買嘢,問sales, 佢話只限金鐘廊同V-city到12月底約滿,其他分店照常,不是品牌close
...

我剛都去永安,因我想知base 幾錢,個女仔有客,都同客講執喎

男爵府

大宅

睇到post, 馬上去入貨!因為有長期用開個under eyes powder.

金鐘滿$980再減$50。即係滿$980先減$50再有75折。

首頁

尾頁

跳至