美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

租金太貴 唉

侯爵府

2024年龍年勳章

我係上環永安買咗碎粉同眼影筆。。。折咗好抵。。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我都可能會去再入,粉餅可以放耐啲

大宅

coo1068 發表於 18-11-28 14:11
我今日去永安要配粉餅, 個售貨員講, 公司做到12月底全線關, 我再問以後冇得買佢講俾人收購左, 幾 ...

請問得永安專櫃有折嗎?or全線?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

leehimhim 發表於 18-12-4 10:14

應該係全線

男爵府

牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

OH

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

rainbowchuuu3 發表於 18-12-3 18:42
租金太貴 唉

唔係 係代理權易手 原代理撤出香港

男爵府

靚姐 發表於 18-11-29 14:14
我頭先去counter買嘢,問sales, 佢話只限金鐘廊同V-city到12月底約滿,其他分店照常,不是品牌close
...

朗豪坊個BA話做埋呢個月

男爵府

leehimhim 發表於 18-12-4 10:14

全線有折 兩件8折 3件75折
頭先上網見到永安呢個星期 淨數過780或買粉底都有野送…

象牙宮

ltp00222 發表於 18-12-5 12:19
全線有折 兩件8折 3件75折
頭先上網見到永安呢個星期 淨數過780或買粉底都有野送…

會吾會再掃貨

男爵府

coo1068 發表於 18-12-5 12:27
會吾會再掃貨

岩岩打去朗豪問 佢個邊係兩件8折 3件7折
980送化妝組 化妝袋連細primer lip stick同細碎粉

二揀一 要折就無化妝組

我之前仲未買 度緊買唔買粉餅

侯爵府

2024年龍年勳章

我係上環買咗3件得75折...
原來朗豪 佢個邊係兩件8折 3件7折.....

大宅

回覆樓主:

男爵府

wingyan28 發表於 18-11-29 00:40
難怪我sogo第一次買野 問有無會員制度 佢話無 明明聽朋友講之前係有 仲有岩岩先轉用佢的碎粉.. ...

幾個月前我買粉底, 叫我join會員 買過一個金額, 黎緊生日月份會有優惠定禮物(唔係好記得), 叫我等通知.
而家有同無join都無分別啦

男爵府

提外話, 佢支base幾錢?

象牙宮

Maggie905 發表於 18-12-6 09:52
提外話, 佢支base幾錢?

原價390

男爵府

回覆樓主:

我想問有無人thankful week後去過sogo?
知唔知個邊有無做優惠?

珍珠宮

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至